Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνεχίζουν το… ψήσιμο στον ALPHA

Συνεχίζουν το… ψήσιμο στον ALPHA

Ποιοι θα συμμετάσχουν στο δεύτερο «Celebrities Dinner»

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης του καθημερινού «Κάτι ψήνεται» και η σχετικά καλή πορεία του πρώτου «Celebrities Dinner» έκαναν τη διοίκηση του ALPHA να ετοιμάσει το δεύτερο «Celebrities Dinner».

Για το λόγο αυτό… επιστρατεύτηκαν δύο πρόσωπα του καναλιού της Κάντζας, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάνω στην Ώρα» Έλενα Παπαβασιλείου και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι από την αρχή» Σίσσυ Φειδά. Στο «ψήσιμο» της εκπομπής θα συμμετέχουν κι ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης μαζί με τον ηθοποιό Φώτη Σπύρου. 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες ώστε η εκπομπή να προβληθεί μέσα στον Ιούνιο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τέσσερις celebrities δεν θα διαγωνιστούν στη μαγειρική για να κερδίσουν οι ίδιοι το χρηματικό έπαθλο αλλά όποιος συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα αποφασίσει σε ποιο φιλανθρωπικό σωματείο θα δοθούν τα χρήματα.

Οι τηλεθεάσεις στο δεύτερο «Celebrities Dinner» θα είναι καθοριστικές για τον ALPHA ώστε να αποφασίσουν για το αν θα το εντάξουν στο πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Βέβαια, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν ήδη διαπιστώσει τα προβλήματα στην παραγωγή του συγκεκριμένου real life προγράμματος αφού λίγοι είναι οι celebrities που ψήνονται να συμμετάσχουν.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε