Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θα γελάμε περισσότερο με «Όλα»

Θα γελάμε περισσότερο με «Όλα»

Από τη μία οι αυξήσεις, τα χαράτσια, οι φόροι και από την άλλη τα τούρκικα δράματα, με όλες τις ταλαιπωρημένες της γειτονικής μας χώρας να έχουν εισβάλει στην ελληνική τηλεόραση. Οπότε, μάλλον είναι περιττό να αναφέρουμε ότι έχουμε ανάγκη το γέλιο, μπας και ξεχαστούμε και λιγουλάκι οι τηλεθεατές!

Το ότι το «Όλα», η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη είναι από αυτές που μας κάνουν να γελάμε, είναι επίσης περιττό. Ιδιαίτερα τα βιντεάκια της εκπομπής που επιμελείται ο Βαγγέλης Περρής, μας κάνουν να γελάμε και να περνάμε ευχάριστα τις μεταμεσονύχτιες ώρες που προβάλλεται το «Όλα».

Το ευχάριστο λοιπόν είναι ότι την καινούργια σεζόν, το «Όλα 13» θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα. Και μην σκεφτείτε ότι έτσι γινόταν, γιατί όπως θυμάστε, η εκπομπή έπαιζε κάθε Δευτέρα, ενώ το Σάββατο πρόβαλλαν ορισμένα «άπαιχτα» μέρη των συνεντεύξεων, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής ήταν σε επανάληψη, με τα ίδια πρόσωπα καλεσμένους και τα ίδια βιντεάκια.

Την καινούργια σεζόν όμως, η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, με διαφορετικούς καλεσμένους και με καινούργια κάθε φορά βίντεο. Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, να διευκρινίσουμε ότι η εκπομπή θα μικρύνει σε διάρκεια, δηλαδή δεν θα είναι μιάμισης ώρας (ή και δίωρη, όπως ήταν πολλές φορές) αλλά θα είναι γύρω στη μία ώρα και κάτι, ώστε να μην μας βρίσκει και το ξημέρωμα στον καναπέ.

Το σίγουρο είναι ότι η μία μέρα προβολής θα είναι η Δευτέρα, η μέρα που έχει «κλειδώσει» για το «Όλα», ενώ ακόμα ο ΑΝΤ1 δεν έχει αποφασίσει αν η δεύτερη μέρα θα είναι η Παρασκευή ή το Σάββατο. Ωστόσο, πιθανή είναι και η Τετάρτη, ώστε να υπάρχει και η συνέχεια με τους «Ράδιο Αρβύλες», όπως γίνεται και τις Δευτέρες. Το πότε θα προβάλλεται θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες, αφού με τον έως τώρα προγραμματισμό, το «Όλα 13» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου. Άντε, να γελάσουμε και λιγουλάκι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε