Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Θα μοιράζει δύο φορές τη βδομάδα χρήματα ο Αρναούτογλου;

Τι απάντησε ο Πέτρος Μπούτος

Τα αρχικά σχέδια των υπευθύνων του MEGA ήταν το «Money Drop» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα. Τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων πίστευαν –και δικαιώθηκαν!- πως το τηλεπαιχνίδι που μοιράζει ευρωπουλάκια σε συνδυασμό με την επιστροφή του Άρνι στο τηλεοπτικό τοπίο ήταν ικανά να φέρουν υψηλές τηλεθεάσεις.
 
Για τεχνικούς όμως λόγους αλλά και λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής μίας live εκπομπής το σχέδιο αυτό τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.
 
Τι γίνεται όμως τώρα, μετά την αποδεδειγμένη επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού; Υπάρχει περίπτωση να μεταδίδεται δύο φορές τη βδομάδα;
 
Η απάντηση που μας έδωσε ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Πέτρος Μπούτος είναι πως όχι. Το τηλεπαιχνίδι θα συνεχίσει να μεταδίδεται ζωντανά μόνο κάθε Σάββατο βράδυ. Σε ερώτηση μάλιστα γιατί δεν μαγνητοσκοπείται το πρόγραμμα και να μεταδίδεται δύο φορές τη βδομάδα, πληροφορηθήκαμε ότι πολύ σύντομα θα μπορούν να παίζουν και οι τηλεθεατές μαζί με αυτούς που θα έχουν στα χέρια τους τα… πακέτα! Αυτό θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του MEGA όπου θα κατασκευαστεί ειδική σελίδα για το «Money Drop» ώστε να μπορούν οι τηλεθεατές να συμμετέχουν ενεργά. Οπότε αποκλείεται η μαγνητοσκόπηση και πρέπει το τηλεπαιχνίδι να μεταδίδεται ζωντανά.
 
Μπορεί λοιπόν το «U Man» να κινδυνεύει να μην βγει στον τηλεοπτικό αέρα αλλά το κανάλι της Μεσογείων σκοπεύει να κάνει τους τηλεθεατές να καθίσουν μπροστά στα κομπιούτερ τους χρησιμοποιώντας το «Money Drop».
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε