Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θα χτίσουν επτά σπίτια σε επτά ημέρες!

Η πόλη Joplin του Missouri βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα τον περασμένο Μάιο, καθώς χτυπήθηκε από έναν καταστροφικό ανεμοστρόβιλο που άφησε πίσω του 150 νεκρούς και περίπου 2.000 κατεστραμμένα κτίρια.

Τώρα το Joplin γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο αφού το show “Extreme Makeover: Home Edition” ξεπερνά και πάλι τον εαυτό του. Aνέλαβε να χτίσει ολοκαίνουρια σπίτια για μερικές από τις οικογένειες που έχασαν τα υπάρχοντά τους. Για την ακρίβεια υπόσχεται 7 σπίτια σε 7 ημέρες!

Σύμφωνα με την παραγωγή του show, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα project που έχει αναλάβει η εκπομπή, ενώ τοπική εφημερίδα αναφέρει πως είναι ένας υψηλός στόχος αλλά θα το προσπαθήσουν. Μπορεί να γίνει και θα γίνει.

Η ακριβής τοποθεσία των σπιτιών δεν έχει καθοριστεί αλλά τα σπίτια θα βρίσκονται στο ίδιο οικοδομικό τρετάγωνο, εντός της πληγείσας περιοχής.

Η πιο δύσκολη απόφαση βέβαια πρόκειται να είναι η επιλογή των οικογενειών που θα μπουν στα νέα σπίτια καθώς είναι πολλοί αυτοί που βρίσκονται σε ανάγκη.

Διαβάστε πόσοι εθελοντές θα χρειαστούν για να φέρουν εις πέρας το ακατόρθωτο!

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η ομάδα αναλαμβάνει τόσο μεγαλεπίβολα έργα να πραγματοποιήσει. Αυτή τη σεζόν θα δούμε ακόμα και την Μισέλ Ομπάμα να συμμετέχει σε επεισόδιο καθώς η ομάδα ανέλαβε και την κατασκευή ενός νέου οικολογικού σπιτιού και παιδικής χαράς, σε ένα κέντρο προστασίας για την κοινότητα των άστεγων, βετεράνων γυναικών.


 
Το Extreme Makeover Home Edition κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στο ABC.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε