Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θέλετε να μάθετε γιατί… χασμουριέστε;

Θέλετε να μάθετε γιατί… χασμουριέστε;

Ίσως κάποιες φορές να έχετε σκεφτεί γιατί χασμουριέστε, ή γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά σας! Ίσως κάποιες φορές να έχετε σκεφτεί ότι η αιτία αυτών να είναι η τηλεόραση, που αρκετές εκπομπές της είτε σε κάνουν να βαριέσαι και να νυστάζεις, είτε σε… αγχώνουν!

Οι πραγματικοί λόγοι όμως, είναι άλλοι και θα τους μάθετε μέσα από την εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου, στις 16:40. Στην εκπομπή του MEGA που παρουσιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, θα μάθετε γιατί χασμουριόμαστε, γιατί φτερνιζόμαστε, γιατί παθαίνουμε λόξιγκα, γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά, γιατί γουργουρίζει το στομάχι, γιατί μουδιάζουμε, γιατί κάποιοι ζαλίζονται όταν ταξιδεύουν, γιατί ανατριχιάζουμε, γιατί ροχαλίζουμε, γιατί τρίζουν τα δόντια μας…!

Καλεσμένοι στο στούντιο για να δώσουν απαντήσεις θα είναι επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι θα δώσουν την ιατρική εξήγηση για κάθε ένα από αυτά τα «γιατί», ενώ παράλληλα θα αναφερθούν και στις λύσεις που ενδείκνυνται. Επίσης, αναφέρουν το πότε κάποια από αυτά τα συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχήσουν και να μας οδηγήσουν στον γιατρό. Παράλληλα, η έρευνα της εκπομπής απαντά σε ερωτήματα όπως: εάν για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ευθύνεται μόνο η κούραση, εάν τα «μυγάκια» ή οι παραμορφωμένες γραμμές που βλέπουμε οφείλονται σε προβλήματα υγείας που δεν σχετίζονται μόνο με την όραση, πώς δημιουργείται αλλά και πώς αντιμετωπίζεται το βουητό και το «βούλωμα» των αυτιών όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο, αλλά και γιατί κάποιοι άνθρωποι υπνοβατούν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που θα σχολιάσει με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο τα «γιατί της υγείας» που μας απασχολούν καθημερινά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε