Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θρίλερ με τη συμμετοχή της Κατερίνας Αυγουστάκη

Θρίλερ με τη συμμετοχή της Κατερίνας Αυγουστάκη

 Ποιοι την πολεμούν; – Η νεαρή τραγουδίστρια θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα τα πει όλα!

Μυστήριο πλανάται σχετικά με το τραγούδι «Enjoy the day». Πριν από λίγες μέρες η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι το τραγούδι αποκλείεται από το διαγωνισμό επιλογής τραγουδιού για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ πήραν αυτή την απόφαση επειδή το τραγούδι που θα ερμήνευε η Κατερίνα Αυγουστάκη διέρρευσε στο διαδίκτυο. Μόνο που η ίδια η Αυγουστάκη έχει αντίθετη άποψη! Γι’ αυτό και μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Minos-Emi ζήτησε να δώσει σήμερα συνέντευξη Τύπου! Και σκοπεύει να πει πολλά…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η νεαρή pop star πρόκειται να υποστηρίξει ότι το τραγούδι που διέρρευσε στο internet είναι διαφορετικό (remix) από αυτό με το οποίο θα διαγωνιζόταν. Μπορεί οι στίχοι να είναι οι ίδιοι αλλά η ενορχήστρωσή του είναι εντελώς διαφορετική. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έχουν προστεθεί και πολύ περισσότερα όργανα (όπως άρπα) στο υποψήφιο τραγούδι.

Επίσης, ένα πολύ δυνατό επιχείρημα για την Αυγουστάκη είναι ότι σύμφωνα με τους κανόνες της EBU τα τραγούδια του διαγωνισμού πρέπει να μην έχουν μεταδοθεί πριν από τις 31 Οκτωβρίου, ενώ η διαρροή στο ίντερνετ έγινε στις αρχές Νοεμβρίου.

Από την άλλη όμως, οι… εγχώριοι κανόνες, δηλαδή αυτοί της ΕΡΤ, είναι πιο αυστηροί και λένε ότι τα τραγούδια δεν μπορούν να μεταδοθούν πριν από την επίσημη μετάδοση. Κι εδώ γεννιούνται άλλα ερωτήματα…

Ποιοι είναι αυτοί που διέρρευσαν το τραγούδι; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η ίδια η Αυγουστάκη δηλώνει άγνοια και ισχυρίζεται ότι η διαρροή πρέπει να έγινε από το στούντιο ηχογράφησης στο Βέλγιο. Αυτό όμως, φαίνεται ότι είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει την ΕΡΤ που το βρήκε τυχαία (?!?) πριν από λίγες ημέρες, ενώ όπως είπαμε το επίμαχο κομμάτι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από τις αρχές Νοεμβρίου. Φαίνεται όμως πως κάποιοι (ποιοι άραγε?) το ανακάλυψαν και πληροφόρησαν (γιατί άραγε?) την ΕΡΤ. Και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αυτοί οι «κάποιοι» ήταν από το περιβάλλον άλλου υποψηφίου που ήθελε να βγάλει από τη μέση την Αυγουστάκη!

Τελικά, ακόμα και ο δρόμος της Eurovision είναι στρωμένος με… πολλές τρικλοποδιές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε