Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θρίλερ στα ΜΜΕ με τον Γερμανό διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha!

Θρίλερ στα ΜΜΕ με τον Γερμανό διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.09.2011 | 14:43
Πρώτη δημοσίευση: 06.09.2011 | 13:56

Μεταξύ άλλων, στην εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" μιλούσαν το μεσημέρι για την πρώτη απώλεια στον Alpha, καθώς ο κύριος Μάινους -σύμφωνα πάντα με την εκπομπή- δεν επέστρεψε στο γραφείο του.

Οι φήμες και τις προηγούμενες ημέρες, ήθελαν τον κύριο Μάινους να είναι εξαφανισμένος σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και να μην έχει επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη στιγμή, ο ίδιος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Alpha και μάλιστα, ενώ γράφεται αυτό το κείμενο, είναι σε εξέλιξη συσκέψεις και συναντήσεις με στελέχη του καναλιού.

Στην εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" είπαν ακόμα ότι σήμερα έχουν συνάντηση με το κανάλι για το τι μέλλει γενέσθαι και τρεις κυρίες του Alpha... 
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. «Παρόμοια εκπομπή με του Γιώργου Μαυρίδη είχα προτείνει κι εγώ στον Alpha, αλλά δεν προχώρησε» «Παρόμοια εκπομπή με του Γιώργου Μαυρίδη είχα προτείνει κι εγώ στον Alpha, αλλά δεν προχώρησε»
  2. Ανατροπή στην κορυφή του Alpha! Η ανακοίνωση του Δημήτρη Κοντομηνά! Ανατροπή στην κορυφή του Alpha! Η ανακοίνωση του Δημήτρη Κοντομηνά!
  3. Η δέσμευση των λογαριασμών του ALPHA - Όλη η αλήθεια με στοιχεία #Melfie Η δέσμευση των λογαριασμών του ALPHA - Όλη η αλήθεια με στοιχεία #Melfie