Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ στη θέση του “Νησιού”

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο MEGA η προετοιμασία του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο MEGA η προετοιμασία του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Αν και το τηλεοπτικό τοπίο συνεχίζει να θυμίζει κινούμενη άμμο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πως θα κινηθεί η διαφημιστική δαπάνη, ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Πέτρος Μπούτος και οι συνεργάτες του έχουν ήδη καταλήξει στον “βασικό κορμό” του προγράμματος.

“Αναζητάμε μια δραματική σειρά” είχε πει πριν λίγες ημέρες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο διευθυντής επικοινωνίας του σταθμού Χάρης Γούλιος και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit πριν μερικές ημέρες αποφασίστηκε την τετράδα των νέων σειρών της prime time να συμπληρώσει ένα καινούριο θρίλερ που γράφει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης που φέτος έκανε τις “Κούκλες”.
 
Οι υπόλοιπες τρεις σειρές θα είναι το “Με λένε Βαγγέλη” με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” της Ρένας Ρίγγα με πρωταγωνιστές τον Παύλο Χαϊκάλη και την Μαρία Καβογιάννη και η “Κλινική περίπτωση” με τον Γιάννη Μπέζο. Μέχρι το Δεκέμβριο συνεχίζονται “Τα μυστικά της Εδέμ” (τα επεισόδια θα γυριστούν Ιούλιο και Αύγουστο) και “Η Ζωή της Άλλης” με ένα εντυπωσιακό φινάλε που ανατρέπει όλη την ιστορία. Στο πρόγραμμα του σταθμού επιστρέφουν το “Master Chef” στην λιλιπούτεια εκδοχή του με οικοδέσποινα την Μαρία Μπεκατώρου αλλά πιθανότητα και το “Just the two of us” αν και υπάρχει ακόμη προβληματισμός όσον αφορά στο κόστος της παραγωγής.

Διαβάστε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε