Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τα 10 Ιδρύματα και Οργανώσεις παρέλαβαν τα χρήματα «Με αγάπη»!

Τα 10 Ιδρύματα και Οργανώσεις παρέλαβαν τα χρήματα «Με αγάπη»!

Με χιλιάδες κλήσεις ανταποκρίθηκαν οι πολίτες γεμίζοντας τον κουμπαρά «Με αγάπη». Η πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού να δημιουργήσει τη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ δίνει ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς στέγη, χωρίς εκπαίδευση, αλλά και χωρίς τις απαραίτητες σε πολλές περιπτώσεις θεραπείες τους.

Η κλήση στη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ κοστίζει 1,23 ευρώ και οι χιλιάδες πολίτες απέδειξαν εμπράκτως την αγάπη τους για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και για τους άστεγους. Έτσι, η Μαρί Κυριακού παρέδωσε στους Προέδρους και τους εκπροσώπους 10 Ιδρυμάτων και Οργανώσεων τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί.

Οι εκπρόσωποι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΝΤ1, ήταν: η Πρεσβυτέρα του Πατέρα Αντώνιου, από την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», από την οργάνωση «ΚΛΙΜΑΚΑ» για τη στήριξη των αστέγων η κυρία Αλαμάνου, από την «ΕΣΤΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ» η Πρόεδρος κυρία Προκοπάκη, η κυρία Αρτοπούλου από το Ίδρυμα «ΣΤΕΓΗ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ», η κυρία Ζερβάκη από το Ίδρυμα «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», από το «ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ» η Υπεύθυνη Επικοινωνίας κυρία Μπoύμπαλου, η κυρία Λεβεντάκη εκπρόσωπος της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», από την οργάνωση «ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» ο Πρόεδρος κύριος Αικατερινόπουλος, από το Ορφανοτροφείο Θηλαίων «ΜΕΛΙΣΣΑ» στη Θεσσαλονίκη η κυρία Παπαζήση, καθώς και η Διευθύντρια του «ΠΗΝΕΛΟΠΕΙΟΥ» κυρία Εσκίογλου.

Όλοι τους ευχαρίστησαν θερμά τη Μαρί Κυριακού, για την πρωτοβουλία της να δημιουργήσει τη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ενώ η ίδια τόνισε πως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε όσο και ό,τι μπορούμε. Συνεχίζοντας, επεσήμανε πως το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, αποδεικνύει την ευαισθησία των τηλεθεατών, οι οποίοι με το υστέρημά τους στήριξαν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Για ακόμα μία φορά οι απλοί πολίτες έβαλαν το χέρι στην τσέπη και εν καιρώ μνημονίου απέδειξαν ότι οι έλληνες στηρίζουν ο ένας τον άλλο, ανταποκρινόμενοι με αγάπη όταν και όπου χρειάζεται!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε