Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα Νέα: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Δημήτρης Μητρόπουλος

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (ΑΠΕ - ΜΠΕ)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Την παραίτησή του από τη διεύθυνση της εφημερίδας Τα Νέα υπέβαλε ο Δημήτρης Μητρόπουλος όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής (15.01.2017). Από το φύλλο της Δευτέρας (16.01.2017) απουσιάζει το όνομά του και στην “ταυτότητα” της εφημερίδας υπάρχει μόνο αυτό του εκδότη, Σταύρου Ψυχάρη.

Η παραίτηση του Δημήτρη Μητρόπουλου σχετίζεται με τις εξελίξεις στον ΔΟΛ. Προσωρινά θα τον αντικαταστήσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας, όπως έγραψαν οι typologies.

Οι πληροφορίες πως ο Σταύρος Ψυχάρης του ζήτησε να «βγουν» τα ονόματα όλων από την ταυτότητα της εφημερίδας επιβεβαιώνεται, αφού σήμερα στο φύλλο των Νέων το μοναδικό όνομα που υπάρχει είναι αυτό του εκδότη τους.

Η ταυτότητα των Νέων στο φύλλο της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου

Και η ταυτότητα στο φύλλο της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου

Το βράδυ της Κυριακής, ο Δημήτρης Μητρόπουλος έστειλε ένα μήνυμα στους συντάκτες της εφημερίδας, στο οποίο ανέφερε: «Αλλάζει αύριο (σ.σ. σήμερα Δευτέρα) η ταυτότητα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ με απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη. Από τη Δευτέρα θα αναγράφεται μόνο το δικό του όνομα. Ο διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Μητρόπουλος παραιτήθηκε σήμερα το βράδυ από τη θέση του, θέλοντας να διευκολύνει τους χειρισμούς του εκδότη, στην προσπάθειά του να σώσει τον ΔΟΛ, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται σε στάση πληρωμών».

Με πληροφορίες από mignatiou.com

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε