Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τα δάκρυα του Σπύρου Σούλη

Τα δάκρυα του Σπύρου Σούλη

Έχει χαρίσει πολλά χαμόγελα σε συνανθρώπους μας και τα δάκρυα λύπης τους τα… μετατρέπει σε δάκρυα χαράς. Ο Σπύρος Σούλης μέσα από την εκπομπή του «Με το δεξί» στον ΑΝΤ1 έχει χτίσει από την αρχή πολλά σπίτια χαρίζοντας την ελπίδα σε πολλούς για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Έχουμε συνηθίσει μάλιστα, πολλοί από αυτούς να ευχαριστούν με δάκρυα στα μάτια τον παρουσιαστή για το έργο του. Ωστόσο, σπάνια βλέπουμε τον ίδιο το γνωστό αρχιτέκτονα να δακρύζει on air. Ο λόγος είναι, επειδή ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει κρυφά και μακριά από τις κάμερες τα συναισθήματά του επιθυμώντας να πρωταγωνιστήσουν στην εκπομπή αυτοί που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα. Ωστόσο, αρκετές φορές, όταν οι κάμερες δεν γράφουν ο Σπύρος Σούλης έχει συγκινηθεί με όσα βλέπει να αντιμετωπίζουν οι «πρωταγωνιστές» των εκπομπών του. Αυτό συνέβη και στην αποψινή εκπομπή «Με το δεξί». Η ιστορία αλλά και τα όσα έμαθε για την πρωταγωνίστρια της σημερινής του εκπομπής τον έκαναν να συγκινηθεί, ακόμα και να δακρύσει διαβάζοντας το γράμμα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη ζωή της και να βάλει αμέσως μπροστά να της χτίσει καινούργιο σπίτι και να της δώσει την ελπίδα για μία καλύτερη ζωή.

 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, «η ιστορία εκτυλίσσεται στην περιοχή του Κορυδαλλού. Μια μονογονεϊκή οικογένεια, εδώ και χρόνια, ζει αποκλεισμένη από το κοινωνικό σύνολο. Η Δήμητρα Μάστορη (44 ετών) είναι η μητέρα, η οποία από μικρή έχει νιώσει κοινωνικά αποκλεισμένη, λόγω της ιδιαιτερότητάς της, ως κωφή.
 
Άνεργη, καθώς το κράτος δεν μπορεί να της εξασφαλίσει μια θέση εργασίας, μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της, αφού ο άντρας της την εγκατέλειψε πριν χρόνια, αφήνοντας πίσω του υπέρογκα χρέη. Αντιμετωπίζοντας καθημερινά η ίδια και τα παιδιά τον κοινωνικό ρατσισμό, η μητέρα νιώθει πολλές ενοχές και θλίψη, διότι εξαιτίας της πενιχρής αναπηρικής σύνταξης που παίρνει, δεν μπορεί να προσφέρει στους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, όσα θα ήθελε.
 
Όμως, οι δυσκολίες για την οικογένεια Μάστορη υπάρχουν ακόμα και στο σπίτι που ζουν. Το κρύο, η υγρασία και η παλαιότητα της κατασκευής, τους προκαλούν καθημερινά επιπρόσθετα προβλήματα.
 
Ο Σπύρος Σούλης θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια Μάστορη και μαζί με τους συνεργάτες του, θα προσφέρει σε αυτούς τους ανθρώπους ό,τι χρειάζονται: ένα σπίτι ανακαινισμένο, ζεστό, όμορφο και λειτουργικό, αλλά θα τους χαρίσει και χαμόγελα, ελπίδα, δύναμη και στήριξη που τόσο έχουν στερηθεί.
 
Επιπλέον, η εκπομπή θα καλύψει όλες τις ανάγκες τους για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.»
 
Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία που έκανε το Σπύρο Σούλη να συγκινηθεί και που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 απόψε στις 9το βράδυ. Τουλάχιστον μετά τη σκληρή δουλειά που έριξε μαζί με την ομάδα του τα δάκρυα έγιναν χαράς!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε