Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα καλύτερα, τα ακούς… στους διαδρόμους της ΕΡΤ! (Μέρος 3ο)

Τα καλύτερα, τα ακούς… στους διαδρόμους της ΕΡΤ! (Μέρος 3ο)

Το σήριαλ με τα όσα γίνονται στην ΕΡΤ συνεχίζεται, γι’ αυτό και συνεχίζουμε με το τρίτο μέρος του μεγάλου… αφιερώματος στην κρατική τηλεόραση, με τίτλο «Τα καλύτερα, τα ακούς… στους διαδρόμους της ΕΡΤ!».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κατάλληλος θα ήταν και ο τίτλος «Κόντρα του ΔΣ της ΕΡΤ με τη διακομματική», αφού τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές επιδίδονται σε έναν αγώνα… μπρα ντε φερ που ήταν να λήξει σήμερα αλλά πήρε παράταση μέχρι τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή συνεδρίαση που ήταν να πραγματοποιήσει, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ έπρεπε μεταξύ άλλων θεμάτων να συζητήσει και να αποφασίσει την τοποθέτηση του Βασίλη Θωμόπουλου στη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ. Όλα καλά θα μου πείτε και πραγματικά δεν θα υπήρχε κανένα θέμα, αν στις αρχές του μήνα, με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, Νίκου Σίμου, δεν είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής, Στράτος Μπαλής.

Αυτό όμως, φαίνεται ότι το… αγνοούσε η διακομματική επιτροπή που αποτελείται από εκπροσώπους των τριών κομμάτων της κυβέρνησης και η οποία προορίζει για τη θέση αυτή το Βασίλη Θωμόπουλο. Τις τελευταίες μέρες λοιπόν πραγματοποιείται έντονο παρασκήνιο που όμως αναμένεται να τελειώσει τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ. της ΕΡΤ και είτε θα εγκρίνει τη… θέληση της «ηγεσίας», είτε θα πάει κόντρα σε αυτήν. Βέβαια, αν όλα πάνε καλά και δεν αναβληθεί πάλι η συνεδρίασή του, όπως έγινε σήμερα για να υπάρξουν οι κατάλληλες παρασκηνιακές… ζυμώσεις! Να σημειώσουμε πάντως ότι και οι δύο δημοσιογράφοι, Βασίλης Θωμόπουλος και Στράτος Μπαλής είναι ικανοί και έμπειροι, αλλά όπως λέγεται… στους διαδρόμους, σε περίπτωση που τοποθετηθεί ο Θωμόπουλος, τότε ο Μπαλής θα αποχωρήσει από την ΕΡΤ. Από την άλλη, στο πλαίσιο των «παρασκηνιακών ζυμώσεων» που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο σαββατοκύριακο, αναζητείται τρόπος ώστε οι δύο δημοσιογράφοι να… μοιραστούν τη θέση!

Άιντε λοιπόν, να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη του αγώνα μπρα ντε φερ…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε