Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

«Τα μυστικά της Εδέμ»-«Χίλιες και μία νύχτες»-«Η ζωή της άλλης»

Γρηγόρης Μελάς |
«Τα μυστικά της Εδέμ»-«Χίλιες και μία νύχτες»-«Η ζωή της άλλης»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.09.2010 | 18:16
Πρώτη δημοσίευση: 21.09.2010 | 18:16

Δείτε απόψε 21 Σεπτεμβρίου στις καθημερινές σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Εριέττα ζητάει από τον Πέτρο να πάρει θέση και να επιλέξει σε ποια πλευρά θα βρίσκεται την κρίσιμη στιγμή. Ο Λουκάς και η Νόρα συνειδητοποιούν ότι η Νταίζη, από την αρχή, ενεργούσε βάσει σχεδίου και είναι πολύ πιο επικίνδυνη από όσο είχαν φανταστεί. Ο Νικόλας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Νταίζη είναι αδελφή του και η Δάφνη ανησυχεί για τις παρεμβάσεις της στη ζωή τους. Οι φόβοι του Νικόλα επιβεβαιώνονται, όταν η Νταίζη τον επισκέπτεται στο ιατρείο του. Η Δάφνη ξεκινάει να δουλεύει στο γυμναστήριο του Λευτέρη. Η Εύα διαπιστώνει ότι ο Στέφανος δεν έχει προσβάλει ακόμη τη διαθήκη και η στάση του την προβληματίζει. Ο Λουκάς εξομολογείται στη Νόρα τους δισταγμούς του για το αν πρέπει να αναλάβουν ή όχι την υπόθεση Χατζηβασιλείου. Ο Στέφανος και η Εριέττα λαμβάνουν ο καθένας από ένα παράξενο δέμα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00


Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα κρατά σκληρή στάση στη συνάντησή της με το Στέφανο, χρεώνοντάς του το λάθος του. Παρόλα αυτά, παραδέχεται πως νιώθει κάτι γι' αυτόν. Η σταδιακή βελτίωση της Κάτιας κάνει τους εχθρούς της να φοβούνται και τους φίλους της να χαίρονται...Μόνο που καμιά φορά τα στρατόπεδα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα... Ο Στάθης κάνει σκηνή στο σπίτι της Βιβής διεκδικώντας τη Μελίνα, ενώ ο Ανδρόνικος πείθει το Στέφανο να μην παραιτηθεί στην υπόθεση της Ελπίδας και να την διεκδικήσει. Ο Τζώρτζης αποτρέπει επίθεση αγνώστων που έχει σαν στόχο την Έλενα, πράγμα που τους φέρνει πιο κοντά. Εντωμεταξύ, ένας νεαρός δημοσιογράφος φαίνεται πως μπορεί να βοηθήσει την Ελπίδα να βρει τους γονείς της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Ο Ονούρ κι η Σεχραζάτ προσπαθούν να συνέλθουν από τη γαμήλια τελετή που κατέληξε σε καταστροφή. Ο Κερέμ ανακαλύπτει τα γράμματα που ο πραγματικός του πατέρας έστειλε στη μητέρα του και τηλεφωνεί αμέσως στη Σεβάλ. Ο Μπουράκ κι η Σεζέν παντρεύονται κρυφά και ξεκινάνε το μήνα του μέλιτος. Η Μπενού είναι απογοητευμένη επειδή ο Κερέμ είναι χαμένος μέσα στα δικά του προβλήματα. Ο Μπουρχάν απαντά στις απειλές της Αχού και της μητέρας της σχετικά με το διαζύγιο. Η Αχού βιώνει άλλη μια περιπέτεια. Η Ναντιντέ, ο Αλί Κεμάλ και τα κορίτσια έχουν μια έκπληξη για τη Φουσούν. Η Περιντέ αποφασίζει να μετακομίσει στο Παρίσι και να πάρει μαζί της και τη Φιρντέβς. Η Μελέκ δε μπορεί να ξεπεράσει τον Μπουράκ, ενώ ο Μερτ προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεσή της. Τι είναι αυτό που δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Ονούρ και τη Σεχραζάτ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1 απόψε στις 21:00


Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο