Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα παιδιά της ηρωίδας μάνας… ονειρεύονται και ζωγραφίζουν τα δωμάτιά τους

Τα παιδιά της ηρωίδας μάνας… ονειρεύονται και ζωγραφίζουν τα δωμάτιά τους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.05.2011 | 13:33
Πρώτη δημοσίευση: 06.05.2011 | 13:28

Η δεκαμελής οικογένεια κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτειά της όταν το σπίτι τους άρπαξε φωτιά και η μητέρα όρμησε στις φλόγες για να σώσει τα παιδιά της.


Η περιπέτεια της οικογένειας Διαμαντόπουλου αλλά και η ηρωίδα μάνα συγκίνησε τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 και το Σπύρο Σούλη που στις 15 Μαΐου κατεβαίνουν στη Βάλμη Ηλείας για να χτίσουν το κατεστραμμένο σπίτι.

Αν και η αποστολή της εκπομπής «Με το δεξί» είναι πολύ δύσκολη καθώς πρέπει να ξεπεράσουν αρκετά τεχνικής φύσης προβλήματα, είναι σίγουρο ότι ο Σπύρος Σούλης με την ομάδα του θα καταφέρει στις 21 Μαΐου να βάλει την οικογένεια Διαμαντόπουλου «Με το δεξί» στο καινούργιο τους σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία Διαμαντόπουλου έχουν δέκα παιδιά, το Δημήτρη (12 χρονών), τον Αντώνη (10 ετών), την Ιουλία (9 ετών), το Γιώργο (8 ετών), την Παρασκευή (6 ετών), τον Αποστόλη (5 ετών), την Ευτυχία (4 ετών), τον Κυριάκο (3 ετών), τον Ηλία (1,5 έτους) και το μικρό νεογέννητο.

Το ιδιαίτερα συγκινητικό είναι ότι τα μεγαλύτερα από τα παιδιά, μόλις έμαθαν ότι ο Σπύρος Σούλης θα τους χτίσει το καινούργιο σπίτι τους, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν του ζωγράφισαν… τα όνειρά τους, πώς ονειρεύονται δηλαδή να είναι τα δωμάτια στο καινούργιο τους σπιτικό. Σκίτσα, ζωγραφιές από παιδιά που ονειρεύονται ένα ασφαλές σπίτι.

Ετσι το είδε ο Αντώνης
Ετσι το είδε ο Αντώνης

Ετσι ο Κυριάκος
Ετσι ο Κυριάκος

Ετσι η Ευτυχία
Ετσι η Ευτυχία

Ετσι ο μπέμπης!
Ετσι ο μπέμπης!

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο