Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα… παρατράγουδα με την Αννίτα Πάνια

Είναι γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες το ALTER είναι ένα… κανάλι που βράζει.

Βέβαια –και δυστυχώς!- το κανάλι του Μπουρναζίου δεν είναι το μόνο που αντιμετωπίζει προβλήματα αφού κι άλλα κανάλια προσπαθούν να… κρύψουν αρκετά κάτω από το χαλάκι. Και προς το παρόν τα καταφέρνουν!

Το ALTER πάντως προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του και να οργανώσει ορισμένα «λάθη του παρελθόντος», όπως λέγεται χαρακτηριστικά στα γραφεία των στελεχών. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Από τα πρώτα πράγματα που φαίνεται να επαναπροσδιορίζονται και… επανελέγχονται είναι η συνεργασία του καναλιού με την Αννίτα Πάνια. Τα «Παρατράγουδά» της, ανεξάρτητα ποιότητας και αισθητικής, καταφέρνουν να συγκεντρώνουν υψηλές τηλεθεάσεις σε αντίθεση με την εκπομπή της «Είσοδος ελεύθερη» που δεν φέρνει τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την προηγούμενη βδομάδα, στο πλαίσιο του επανελέγχου εκπομπών στο ALTER εξετάστηκε και η συγκεκριμένη εκπομπή. Τις επόμενες μάλιστα μέρες, πρόκειται να υπάρξει και ραντεβού στελέχους με την παρουσιάστρια. Ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό –ανάμεσα και πολλών άλλων- να είναι από τα… βάρη που θα αναλάβει ο καινούργιος manager του ALTER, οπότε το ραντεβού να μην πραγματοποιηθεί άμεσα.

Βέβαια, θεωρείται σίγουρο ότι η Αννίτα Πάνια δεν πρόκειται να χαρεί ιδιαίτερα σε περίπτωση που βάλουν χέρι ή… ψαλίδι στην εκπομπή της και δεν αποκλείεται να υπάρξουν… παρατράγουδα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε