Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα… πήραν Μουτσινάς και Ηλιάκη

Κρίσιμη αυτή η βδομάδα για αρκετές εκπομπές του Alpha καθώς θα αποφασιστεί οριστικά αν θα βγουν στον αέρα!

«Μες στην καλή χαρά», «Πάνω στην ώρα» και «Κους κους» περιμένουν την απόφαση των υπευθύνων του σταθμού για το αν θα συνεχίσουν και αυτή τη σεζόν.

Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν και τα… σιγουράκια. Λάκης Λαζόπουλος (βεβαίως, βεβαίως!) και Ελένη Μενεγάκη είναι οι εκπομπές που θα κάνουν πρεμιέρα το αργότερο μέσα στον Οκτώβριο.

Σίγουροι όμως, είναι και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη αφού οι υπεύθυνοι στον Alpha είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πορεία της εκπομπής τους. Το «Δέστε τους» την προηγούμενη σεζόν ολοκλήρωσε την τηλεοπτική του παρουσία με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό μεγαλύτερο από το στόχο που είχε θέσει ο Alpha. Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, Μουτσινάς και Ηλιάκη δεν πήραν μόνο το πράσινο φως από το κανάλι της Κάντζας αλλά πήραν και bonus για την πορεία της εκπομπής τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Alpha, αρκετά από τα στελέχη του χαρακτηρίζουν το «Δέστε τους» ως «η χαρά του καναλάρχη» καθώς είναι μία εκπομπή χαμηλού κόστους αλλά κατάφερε από το δεύτερο μισό της προηγούμενης χρονιάς να αυξήσει αρκετά τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Alpha. Χαρακτηριστικό είναι ότι η εκπομπή αύξησε την τηλεθέασή της κατά 60,2%. Να τονίσουμε μάλιστα ότι οι αμοιβές των δύο κεντρικών παρουσιαστών είναι λογικές και στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης που πλήττει και το τηλεοπτικό τοπίο, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα… αγαπητούς στο κανάλι της Κάντζας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτή τη βδομάδα των εξελίξεων στον Alpha, θα αποφασιστούν αρκετά πράγματα και για το «Δέστε τους» καθώς μπορεί να μεγαλώσει η διάρκεια μετάδοσής του. Αν το «Κους κους» δεν πάρει το πράσινο φως θεωρείται σίγουρο ότι η εκπομπή των Μουτσινά και Ηλιάκη θα γίνει τρίωρη. Όπως φαίνεται μάλιστα, στο πλευρό τους θα είναι ξανά η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νότης Χριστοδούλου που μπορεί να μην έχουν ακόμα υπογράψει αλλά η διοίκηση του καναλιού δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο δυναμικό της εκπομπής ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε