Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ταινίες και αγώνες σε High Definition

Ο αγώνας Ελλάδας – Αμερικής εγκαινιάζει τη HD εποχή της NOVA

Στις 25 Αυγούστου η NOVA εγκαινιάζει την υπηρεσία «Nova High Definition» με τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Αμερικής. Με τον αγώνα, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports HD την Τετάρτη στις 19:00. κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας και η High Definition μετάδοση.
 
Η υπηρεσία Nova HD αρχικά θα περιλαμβάνει:
 
-Το κανάλι novacinema HD, που θα προβάλει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 κινηματογραφικές ταινίες.
 
-Το κανάλι novasports HD που θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον 2 αγώνες της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης αγώνες από την Premier League, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα.
 
-Το ευρωπαϊκό HD αθλητικό κανάλι Eurosport HD, που θα μεταδίδει από την 1η Σεπτεμβρίου πάνω από 100 διαφορετικά σπορ, όπως: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, Superbike World Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf.
 
Ο νέος αποκωδικοποιητής Nova Box HD 831, πωλείται στην τιμή των 129 ευρώ ενώ η χρέωση της πρόσθετης υπηρεσίας HD είναι 4,99 ευρώ το μήνα με δώρο τους 2 πρώτους μήνες για όλους τους νέους συνδρομητές και τους 12 πρώτους μήνες για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές.
 
Επίσης μέχρι και τις 30/09/2010 θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους νέους συνδρομητές, το δορυφορικό πιάτο και η εγκατάσταση, αξίας 120 ευρώ.
 
Αν και… τσιμπημένες οι τιμές, όσοι πιστοί στη High Definition εποχή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τα αρμόδια γραφεία της NOVA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε