Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τελικά ο Λαζόπουλος δεν ανοίγει αύριο το «Αλ τσαντίρι» του!

Τελικά ο Λαζόπουλος δεν ανοίγει αύριο το «Αλ τσαντίρι» του!

Λάκη περιμέναμε, αλλά Λάκη δεν θα δούμε! Αν και μετά από πολύ καιρό απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο, ο Λάκης Λαζόπουλος σκόπευε αύριο Τρίτη, να ανοίξει… κουρελού στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του, τελικά, θα χρειαστεί να περιμένουμε μία ακόμα βδομάδα.

Ο λόγος της αναβολής είναι η 24ωρη απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, από τις 06:00 της Τρίτης, 19 Φεβρουαρίου, έως τις 06:00 της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου 2013.

Μετά την απόφαση για απεργία, ο Λάκης Λαζόπουλος μαζί με τα στελέχη του ALPHA αποφάσισε να αναβάλλει την πρεμιέρα της εκπομπής του για την καινούργια χρονιά.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι όλος ο μηχανισμός του σταθμού της Κάντζας είχε προετοιμαστεί ώστε μετά το δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, η εκπομπή να συνεχίσει μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του σταθμού, για ακόμα μία ώρα, χωρίς το… φόβο του ΕΣΡ και ο Λάκης να πει όσα δεν μπορεί να πει στον τηλεοπτικό αέρα.

Λόγω όμως, της απεργίας ο Λαζόπουλος ούτε καν συζήτησε το ενδεχόμενο να βγει… όπως κάνουν άλλες εκπομπές και έτσι αποφασίστηκε να κάνει πρεμιέρα για την καινούργια χρονιά την επόμενη Τρίτη, παρά το ότι στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να βγει στον αέρα την Τετάρτη το βράδυ.

Έτσι, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα ανοίξει την επόμενη Τρίτη, για δύο ώρες στον τηλεοπτικό αέρα του ALPHA, αλλά ο Λάκης θα παραμείνει για ακόμα μία ώρα, στο διαδικτυακό αέρα για να πει… ακόμα περισσότερα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε