Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τέλος εποχής για το «Νησί»

Έντονη συγκίνηση αλλά και πλήρης ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Αυτά ήταν τα κυριότερα συναισθήματα όλων όσοι παραβρέθηκαν το σαββατοκύριακο στην Ελούντα με αφορμή τα τελευταία γυρίσματα της σειράς το «Νησί».

 Ανάμεσά τους, ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Πέτρος Μπούτος, ο υπεύθυνος των ελληνικών σειρών Λοΐζος Ξενόπουλος αλλά και πολλοί συντελεστές της σειράς που μπορεί να είχαν ολοκληρώσει το έργο τους αλλά ήθελαν να είναι παρόντες στο καθορισμένο εδώ και καιρό γλέντι αλλά και στα τελευταία γυρίσματα.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε όλοι μαζί γιόρτασαν όχι μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης που δικαιολογημένα σημειώνει το «Νησί» αλλά γιατί συμμετείχαν σε μία από αυτές της σειρές που τιμούν την τηλεόραση.

Χθες Κυριακή, η παραγωγή της σειράς μαζί με τη Δημοτική Κοινότητα της Ελούντας οργάνωσαν εκδήλωση για να γιορτάσουν το τέλος των γυρισμάτων. Στο Επάνω Χωριό της Ελούντας όπου είχε στηθεί το σκηνικό της «Σπιναλόγκας» η γιορτή ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι. Οι μεζέδες από τα μαγαζιά αλλά και από τις νοικοκυρές της περιοχής άφθονοι αλλά η… πρωταγωνίστρια ήταν βεβαίως βεβαίως, η ρακί.

Σήμερα, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης θα γυρίσει τα τελευταία πλάνα που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της σειράς. Η φράση του «τέλος, ολοκληρώσαμε» θα δώσει το φινάλε των γυρισμάτων και της τηλεοπτικής «Σπιναλόγκας». Ας ελπίσουμε ότι δεδομένης της δυσάρεστης οικονομικής κατάστασης που υπάρχει και στο τηλεοπτικό τοπίο, το «τέλος» δεν θα είναι και για την παραγωγή τέτοιων αξιόλογων και σημαντικών σειρών.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε