Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τέλος ο «Όμορφος κόσμος το πρωί»

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή δημιούργησε κόντρες στο MEGA.

Καθοριστική είναι η βδομάδα που διανύουμε για το μέλλον του «Όμορφου κόσμου το πρωί» στο MEGA. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τις αμέσως επόμενες ημέρες (αύριο, μεθαύριο) θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού της Μεσογείων. Και παρά την έντονη φημολογία, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πέσει καμιά υπογραφή.
 
Αν και απ’ ότι φαίνεται το «ζευγάρι» των παρουσιαστών έχει κλείσει και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές συμφωνίες! Παρόλα αυτά όμως, αποφεύγουμε να δημοσιοποιήσουμε ονόματα γιατί υπάρχουν ακόμα… ανοιχτά συμβόλαια! 

Αν κι είναι δυσάρεστο πριν λήξει η σεζόν να… ανακοινώνεται μέσω άρθρων η απόφαση στους παρουσιαστές ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν, εντούτοις είναι θέμα επικαιρότητας! Και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» θα αντικατασταθεί όχι λόγω «ανικανότητας» αλλά επειδή δεν κατάφεραν να αποφέρουν τις δέουσες τηλεθεάσεις στο MEGA-λο κανάλι. Και γι’ αυτό δεν φέρουν μόνο αυτοί την ευθύνη αλλά και πολλοί άλλοι που δημιούργησαν έναν «Όμορφο κόσμο» που δεν είχε ενδιαφέρον! 

Άλλωστε η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή έχει δημιουργήσει έντονες κόντρες και μεταξύ στελεχών του καναλιού, με κάποιους να έχουν χρεωθεί την αποτυχία της εκπομπής! Γι’ αυτό και κάποια στελέχη έχουν… αποκλειστεί από τις συσκέψεις και τις τελικές αποφάσεις. Είναι σαφές πάντως, ότι οι υψηλά ιστάμενοι του MEGA έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν και την επόμενη χρονιά κάποια πράγματα –και εκπομπές- στην τύχη αλλά να ετοιμάσουν μία mega-λη αντεπίθεση που, απ’ ότι φαίνεται, θα ξεκινά από το πρωί!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε