Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι έγινε με το «Νησί» και το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το τραγούδι των τίτλων της σειράς του MEGA

Σε προηγούμενο κείμενο του Newsit γράψαμε πως όσοι είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο της καινούργιας σειράς του MEGAφύγαμε κατενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα. Η μόνη… απορία που μας έμεινε είναι το γιατί στους τίτλους αρχής δεν ακούσαμε τραγούδι από το Μιχάλη Χατζηγιάννη, όπως είχε γραφτεί ότι θα είναι. Τελικά το λύσαμε το «μυστήριο»!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πράγματι υπήρχε η σκέψη στους τίτλους αρχής να ακούγεται κάποιο τραγούδι. Μάλιστα, απ ό,τι φαίνεται είχαν γραφτεί ακόμα και οι στίχοι του τραγουδιού, από την ίδια τη συγγραφέα του βιβλίου Victoria Hislop και το Μίνω Μάτσα που έχει γράψει τη μουσική για τη σειρά.

Τελικά όμως, οι συντελεστές και υπεύθυνοι της παραγωγής μαζί με τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν ότι στους τίτλους αρχής της σειράς δεν πρέπει να ακούγεται κάποιο τραγούδι αλλά μόνο η –πραγματικά εκπληκτική- μουσική του Μάτσα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η περίπτωση το τραγούδι να ηχογραφηθεί με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και να ακουστεί σε κάποιο από τα επεισόδια. Προς το παρόν όμως, το μόνο τραγούδι που ακούγεται στη σειρά είναι αυτό στους τίτλους τέλους, το παλαιότερο τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» (των Σ. Περιστέρη, Μ. Μαργαρίτη) με την Ανδριάνα Μπάμπαλη που έχει διασκευάσει ο Μίνως Μάτσας.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι στο CD «The Rose Tattoo» που κυκλοφόρησε πριν από έναν περίπου χρόνο και περιέχει παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια ενορχηστρωμένα από το Μίνω Μάτσα και ερμηνευμένα από την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Και για να πάρετε μία… γραπτή γεύση (μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ που θα ακούσετε το τραγούδι στο «Νησί») οι στίχοι λένε πως «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου/ Το μεράκι το κρυφό/ Αν σε χάσω θα πεθάνω/ Απ’ τον κόσμο θα χαθώ»

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε