Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι έγινε στη μάχη της τηλεθέασης

Όλα όσα έδειξε χθες Δευτέρα το ραβασάκι της AGB

Τίτλος- Τι έγινε στη μάχη της τηλεθέασης  
Πλάγιος- Όσα έδειξε χθες, Δευτέρα, το ραβασάκι της AGB
 
 
Δευτέρα χθες, αρχή της βδομάδας αλλά και ξεκίνημα για πολλές εκπομπές που έφεραν ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο. Αν κι είναι νωρίς για να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάποιοι «μονομάχοι» κέρδισαν τις εντυπώσεις ενώ κάποιοι άλλοι βλέποντας το ραβασάκι της AGB… προσπαθούν να κρυφτούν! Πάμε να δούμε λοιπόν τι έκαναν χθες, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ανά ζώνες και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό αλλά να σημειώσουμε ότι αναφέρουμε τις εκπομπές κατά σειρά κατάταξης στο γενικό σύνολο.
 
Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη οι Καμπουράκης-Οικονομέας πέρασαν στην κορυφή με μικρή διαφορά από το Γιώργο Παπαδάκη. Το δίδυμο του MEGA όμως βρέθηκε αρκετά κοντά στην Ελεονώρα Μελέτη στα νούμερα τηλεθέασης του νεανικού κοινού αφού οι διαφορά τους έφτασε γύρω στις τρεις μονάδες.
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA MEGA
22,8
19,3
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΝΤ1
21,4
17,6
ΚΑΛΗΜΕΡΑ – ALTER
17,3
10,6
ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗSTAR
11,9
22,2
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΤ
9
3,6
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ– ΣΚΑΪ
7,8
7,6
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ – ALPHA
5,6
9,4
 
Η μεγαλύτερη ανατροπή σημειώθηκε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Με την είσοδο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά οι Καραμέρος –Χαριτάτος βρέθηκαν στη δεύτερη θέση με αρκετές μονάδες διαφορά. Το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη που έχασε στο νεανικό κοινό από το δίδυμο του MEGA με περισσότερες από 10 μονάδες, αλλά αξιοσημείωτο είναι ότι στο συγκεκριμένο κοινό το δίδυμο του ΑΝΤ`1 κόντεψε να πέσει στα μονοψήφια. Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη ζώνη και οι «μονομάχοι» της θα μας απασχολήσουν πολύ το επόμενο διάστημα μέχρι να δούμε σε ποιον θα γείρει η ζυγαριά της τηλεθέασης. Το σίγουρο είναι ότι νικητής θα αναδειχτεί αυτός που θα καταφέρει με τη θεματολογία της εκπομπής του να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Γιατί χθες, όλοι προσπάθησαν να κατεβάσουν τα… μεγάλα όπλα. Όταν όμως τελειώσουν τα «πυρομαχικά» όλα θα είναι θέμα στρατηγικής και θεματολογίας.
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA
31,9
34,3
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1
17,2
10,8
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA
15,2
22,6
ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΣΚΑΪ
7,6
8
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ALTER
5,7
3,1
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – ΝΕΤ
5,5
2,3
ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣSTAR
5,2
4,1
 
Κερδισμένη της μεσημεριανής ζώνης βγήκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που κέρδισε στο γενικό σύνολο ενώ η Κατερίνα Καραβάτου κέρδισε με μικρή διαφορά στο νεανικό κοινό. Το σίγουρο είναι ότι η Χριστίνα Λαμπίρη δεν θα καθίσει με τα… θέματα σταυρωμένα και η μάχη στη ζώνη θα φουντώσει ακόμα περισσότερο!
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ – ALTER
14,9
15,7
SUPER STAR – STAR
12
12,6
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ – ALPHA
11
16,2
 
 
Χωρίς καμία ανατροπή η απογευματινή ζώνη με την Τατιάνα Στεφανίδου να προηγείται από τους αντιπάλους της. Αρκετά πεσμένα όμως, είναι τα νούμερα της παρέας του «Δέστε τους» που αν δεν παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό από… ψευτοχαβαλέ θα είναι δύσκολο να τους παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές ακόμα και αν… δεθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους!
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ – STAR
14,9
15,8
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ALTER
9,3
6,3
ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ – ALPHA
6,3
9,1
 
 
Η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Φερεντίνος το παλεύει σκληρά αλλά οι τηλεθεατές παραμένουν πιστοί στα «Μυστικά της Εδέμ» που συνεχίζουν να σαρώνουν σε τηλεθέαση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζώνης είναι στο δελτίο του ALPHA που στο νεανικό κοινό -το οποίο λένε ότι τους ενδιαφέρει- κινδυνεύει να πέσει στα μονοψήφια.
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ – MEGA
43,6
34,3
DEALANT1
15,7
19,1
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣALPHA
8,8
10,3
ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ LIVE STAR
8,5
14,7
 
Μύθος ή όχι η «δύναμη του lead in»; Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η Όλγα Τρέμη οφείλει τα νούμερα τηλεθέασης στα «Μυστικά». Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι το δελτίο του MEGA παραμένει αμετακίνητο στην κορυφή της κατάταξης. Όσο για το νεανικό κοινό, σοβαρή απειλή δέχεται ο Αιμίλιος Λιάτσος και από το «Κάτι ψήνεται» του ALPHA (οπότε… χαλάλι η «θυσία» του δελτίου τους) αλλά και από το δελτίο της Όλγας Τρέμη. Ή το «νεανικό κοινό» αρχίζει να ανησυχεί για το μέλλον του και στρέφεται σε πιο ειδησεογραφικά θέματα ή ισχύει η «δύναμη του lead in»!
 
 
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑMEGA
27,4
19,2
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣALTER
17,8
9,1
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙALPHA
14,7
21,4
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣSTAR
13
21,8
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 – ANT1
10,3
8,1
ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ – ΣΚΑΪ
6,6
7,6
 
Χαλαρά και χωρίς καμία απειλή η «Ζωή της άλλης» τερμάτισε πρώτη στη ζώνη αφήνοντας αρκετά πίσω τις επίδοξες μοντέλες του NEXT TOP MODEL. Όσο για την «πιο μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή» όπως λένε στο κανάλι της Κάντζας για το BIG BROTHER τους, μάλλον έχουν αρκετά προβλήματα να λύσουν. Όπως το ποιοι επέλεξαν πολλούς από τους συμμετέχοντες και γιατί να καθίσουμε να παρακολουθούμε τη ζωή τους. Μάλλον στο κανάλι της Κάντζας πρέπει να επέμβει ο… Μεγάλος Αδερφός για να τους σώσει!
 
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ  – MEGA
41,2
29,4
NEXTTOPMODELANT1
12,3
14,8
BIGBROTHERALPHA
10,4
14,4
ΣΚΑΙ ΝΕΑ ΣΚΑΪ
5,9
4,9
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ – ALTER
4,3
2,9
ΝΕΤ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ
3,3
1,7
 
Η δικαίωση της τηλεόρασης! Το «Νησί» δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις αλλά τρέλανε και τα μηχανάκια τηλεθέασης. Οι τηλεθεατές παίρνουν την εκδίκησή τους αποδεικνύοντας ότι ξέρουν να τιμούν τις καλές παραγωγές, τις καλές ερμηνείες, το καλό σενάριο, την καλή τηλεόραση. Η σειρά του MEGA αποδείχτηκε εφιάλτης –όχι μόνο για τον Μποτρίνι- αλλά και για όσους πιστεύουν ότι οι τηλεθεατές δεν σταματούν το ζάπινγκ όταν έχουν κάτι καλό να δουν! Να με θυμηθείτε: το «Νησί» θα… ναυαγήσει πολλούς που προσπαθούν να «κολυμπήσουν» στα τηλεοπτικά ύδατα με… μπρατσάκια!
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΝΗΣΙ  – MEGA
61,7
68,9
ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ – ALTER
10
3,5
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ – ALPHA
6,3
6
 
Κι εδώ… καταρρίπτεται η «δύναμη του lead in»! Παρά τα τεράστια ποσοστά τηλεθέασης που παρέδωσε το Νησί» το επόμενο πρόγραμμα του MEGA, ο «Master Chef» του, έπεσε στη δεύτερη θέση αφού η παρέα της «Ράδιο Αρβύλα» κέρδισε στην κούρσα της τηλεθέασης.
 
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1
33,9
43,8
MASTER CHEF -MEGA
27,6
31,1
ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΞΕΡΕΣ – ALPHA
7,1
7,2
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ – ΣΚΑΪ
5,7
6,3
 
 
Η μάχη συνεχίστηκε και μετά τις 12 με νικητή το Θέμο Αναστασιάδη να κερδίζει άνετα και με διαφορά τους υπόλοιπους μεταμεσονύχτιους αντιπάλους του. Τα βιντεάκια δια… μοντάζ Βαγγέλη Περρή, ομολογουμένως μας είχαν λείψει!
 
ΕΚΠΟΜΠΗ – ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΟΛΑ – ANT1
27,6
37,4
ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ – ALTER
15,7
7,7
ΑΝΑΤΡΟΠΗ -MEGA
14,1
9,9
SEX AND THE CITYALPHA
7,8
11,1
 
 

 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε