Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι έγινε στη μάχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών

Οι χαρούμενοι και οι στεναχωρημένοι από το ραβασάκι της AGB


Ανατροπή στην πρωινή ενημερωτική ζώνη είχαμε χθες, με τον Γιώργο Αυτιά να παίρνει κεφάλι στο γενικό σύνολο πληθυσμού. Η εκπομπή του ALTER βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης αφήνοντας πίσω το Γιώργο Παπαδάκη και αρκετά πιο πίσω τους Καμπουράκη-Οικονομέα.

Αυτό όμως που αξίζει να παρατηρήσουμε είναι η άνοδος της εκπομπής του Αυτιά στις τηλεθεάσεις του νεανικού κοινού. Η εκπομπή «Καλημέρα» βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με την πρώτη να καταλαμβάνεται πάλι από την Ελεονώρα Μελέτη.

Βέβαια η «Πρωινή μελέτη» βρέθηκε πολύ μπροστά με περισσότερες από δέκα μονάδες διαφορά αλλά και η εκπομπή «Καλημέρα» άφησε άνετα πίσω τους υπόλοιπους «μονομάχους» της ζώνης.  

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως με τις μετρήσεις τηλεθέασης της AGB το αντιμετωπίζει η εκπομπή του ALPHA που μέρα με τη μέρα πέφτει σε τηλεθέαση και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό. Κακώς πίστευαν ότι οι… τονωτικές ενέσεις με «Big Brother» θα είχαν αποτέλεσμα στην πρωινή εκπομπή αφού το ριάλιτι του ALPHA με την επιλογή των «εγκλείστων» δεν σημειώνει υψηλή τηλεθέαση ούτε τις ώρες προβολής του. Συνεπώς είναι δύσκολο οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν ένα… β’ και γ’ πρόγραμμα, όπως λέει ο Λάκης Λαζόπουλος!

Αναλυτικά λοιπόν η κατάταξη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, είναι η εξής:

 

ΕΚΠΟΜΠΗ -ΚΑΝΑΛΙ

ΣΥΝΟΛΟ

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ – ALTER

21,8

17,2

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΝΤ1

19,2

13,1

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA MEGA

18,3

12,4

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ STAR

15,1

28

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΤ

8,9

4,3

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ – ΣΚΑΪ

6,9

9,1

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ – ALPHA

4

7,5

 

Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε