Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι έγινε στις πρεμιέρες των εκπομπών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τι έδειξε το ραβασάκι της AGB σε Τσιμτσιλή και Κουσκουρή, Λημνιό, Κουσουλό.

Επίσημη πρώτη χθες των δύο καθημερινών εκπομπών του ALTER, «Πολύ μπλα μπλα» και «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» σε μία εμφανή προσπάθεια των υπευθύνων του καναλιού να τις γνωρίσουν οι τηλεθεατές πριν εμφανιστούν οι «αντίπαλοι».

Οι εντυπώσεις που άφησαν κι οι δύο εκπομπές στους πίνακες των τηλεθεάσεων δεν ήταν και οι καλύτερες αν υπολογίσουμε ότι έπαιζαν μπάλα μόνες τους στο τηλεοπτικό τοπίο, χωρίς τους κύριους δηλαδή αντιπάλους τους!
Όσον αφορά τη θεματολογία, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή φιλοξένησε το δήμαρχο Αθηναίων, επιθυμώντας να από-χαρακτηριστεί από «μεσημεριανή» σε infotainment εκπομπή.
Η Ρούλα Κουσκουρή, Στrατής Λημνιός και Πέτρος Κουσουλός αντίθετα, μάλλον δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το πού θέλουν να πάει: καταγγελτική, κοινωνική, infotainment; Θα δείξει…! Ή μάλλον θα… δείξουν οι τηλεθεάσεις πού θα τους πάνε.

Χθες πάντως, πρώτη μέρα οι μέσοι όροι των εκπομπών είναι οι εξής:
Πολύ Μπλα Μπλα: 13,8% στο γενικό σύνολο και 14,2% στο νεανικό κοινό.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι: 13,5% στο γενικό σύνολο και 13,9% στο νεανικό κοινό.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν ορίσει τη θεματολογία των δύο εκπομπών και για αυτήν αλλά και την επόμενη βδομάδα που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα οι απέναντι εκπομπές σε ALPHA και STAR. Στόχος τους είναι αυτή τη βδομάδα να τις γνωρίσει ο κόσμος ώστε από την επόμενη βδομάδα να τις εμπιστευθεί και να τις επιλέξει έναντι των ανταγωνιστικών. Έτσι οι παρουσιαστές έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προσπαθώντας να εξασφαλίσουν συνεντεύξεις προσώπων που θα συζητηθούν. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, η μία από τις δύο εκπομπές έχει εξασφαλίσει μία τέτοιους είδους. Αλλά μην πούμε περισσότερα και τους… καταστρέψουμε τα σχέδια!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε