Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι έγινε στον τελικό του «Next Top Model»

Τι έγινε στον τελικό του «Next Top Model»

Ποια κέρδισε τον τίτλο  -Η αγωνία του ΑΝΤ1 για την «Παταγονία» του MEGA.

Μετά από αρκετούς μήνες προβολής το «Next Top Model» ολοκλήρωσε χθες τα γυρίσματά του με πολλές ανατροπές, εντάσεις και… κλάματα! 

Μπορεί οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να κρατούνε εφτασφράγιστο μυστικό το αποτέλεσμα αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τον τίτλο του «Top Model» κέρδισε η Σεράινα. 

Η 20χρονη κρητικοπούλα κατάφερε να κερδίσει τις υπόλοιπες φιναλίστ (Ιωάννα, Μαρία,  Μόνικα) κατακτώντας έτσι το έπαθλο που είναι ένα συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι κριτές κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση μετά από συνεχείς συσκέψεις και ενώ οι θέσεις στο… βάθρο της πασαρέλας άλλαζαν συνεχώς για τις 4 φιναλίστ.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 προσπάθησαν ήδη να… δεσμεύσουν τους 3 κριτές (Χριστόφορο Κοτέντο, Τζένη Μπαλατσινού, Χάρη Χριστόπουλο) αλλά και την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά για το δεύτερο κύκλο του «Next Top Model». 

Προς το παρόν βέβαια, η αγωνία των υπευθύνων του ΑΝΤ1 είναι τι τηλεθεάσεις θα κάνει σήμερα ο τελικός του «Next Top Model» αφού απέναντί του στο MEGA θα έχει την πρεμιέρα της «Παταγονία».
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε