Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι είδαμε και ακούσαμε στην επίσημη παρουσίαση του MEGA

Ποια είναι τα megaλα ατού;

«Παρά την οικονομική κρίση, ευτυχώς το MEGA είναι εδώ» είναι η φράση που ακούστηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του MEGA και έκανε αρκετούς από εμάς να… ανακουφιστούμε. Εντάξει λοιπόν…! Το MEGA είναι εδώ («ενωμένο, δυνατό» είναι η αλήθεια) οπότε μπορούμε πλέον να πληρώσουμε τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ ακόμα και το ΔΝΤ και να κοιμηθούμε ήσυχα!

Θέλετε κι άλλη μία φράση που «γέννησε» πολλά σχόλια;
«Και φέτος ψυχαγωγία έχει προτεραιότητα στο MEGA».

Αν (λέω «αν») κάποιος ήθελε να βγάλει ίντριγκα θα παρατηρούσε ότι μετά από τρία τέσσερα λεπτά ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος σηκώθηκε από τη θέση του και βγήκε έξω από την αίθουσα.

Και για να σοβαρευτούμε (μάλλον για να «σοβαρευτούν» κάποιοι και να μην αρχίσουν να… διαβάζουν άλλα από αυτά που γράφουμε) διευκρινίζουμε ότι δεν υπήρξε καμία κόντρα κι απλώς βγήκε από την αίθουσα. Άλλωστε το βίντεο με το πρόγραμμα σίγουρα το είχε δει αρκετές φορές πριν φτάσει στην επίσημη παρουσίαση.

Βέβαια την… υπερφίαλα megaλη ατάκα που προαναφέραμε και που ακούστηκε στην αίθουσα («παρά την οικονομική κρίση, ευτυχώς το MEGA είναι εδώ») καλύτερα μην τη σχολιάσουμε! Ούτε για σοβαρά, ούτε για αστεία…!

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε από την παρουσίαση: το MEGA παρά τις περικοπές στο πρόγραμμά του διαθέτει πράγματι, προγράμματα αξιοζήλευτα!

-Τι να πούμε για το «Νησί»; Έχετε να ρίξετε τέτοιο κλάμα αλλά και να αισθανθείτε τέτοια αισιοδοξία για τη ζωή παρακολουθώντας το, που ό,τι και να δείξουν τα νούμερα τηλεθέασης θα το αδικήσουν. Μακάρι να μην πέσουμε έξω (γιατί από ορισμένα τρέιλερ δεν μπορείς να είσαι εκατό τοις εκατό σίγουρος) αλλά η σειρά είναι από τις καλύτερες που έχουν προβληθεί στη χώρα μας.

-Τι να πούμε για το «Just the two of us»; Κρίμα… στους απέναντι! Στο MEGA θα τραγουδούν κι οι αντίπαλοι… θα μοιρολογούν! Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατάφερε με τρία τρέιλερ να κερδίσει τρεις φορές το χειροκρότημα. Ακομπλεξάριστος, ευρηματικός, ταλαντούχος! Ό,τι χρειαζόμαστε για να περάσουμε και λίγο καλά!

-Τι να πούμε για τους δημιουργούς των τρέιλερ των κινηματογραφικών ταινιών; Κάθε χρόνο η ομάδα του MEGA κατορθώνει και κάνει… ταινία με αποσπάσματα ταινιών. Και κάθε χρόνο ξεπερνούν τον εαυτό τους.

Σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά για το U MAN που αρκετοί από τους παρευρισκόμενους (όχι εντελώς άδικα!) το χαρακτήρισαν ως ένα πολύ σκληρό ριάλιτι. Το concept του είναι με «έγκλειστους» που οι τηλεθεατές (κυρίως χρήστες internet) αποφασίζουν… τι θα τους κάνουν! Η καθημερινότητα των «εγκλείστων» θα είναι στην πλήρη δικαιοδοσία των τηλεθεατών. Και απ’ ό,τι ειπώθηκε στα «πηγαδάκια», μάλλον το U MAN θα βρεθεί στη δικαιοδοσία του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε μέχρι πού θα το φτάσουν στο κανάλι της Μεσογείων!

Το τι ακριβώς περιέχει το καινούργιο πρόγραμμα του MEGA, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο Newsit, όπως άλλωστε και το πότε και τι θα προβάλλεται. Αν όμως θέλετε να δείτε κι εσείς το συγκεντρωτικό info του προγράμματος, έτσι όπως το παρουσίασε σήμερα το κανάλι της Μεσογείων, δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 10 και μισή το βράδυ, μία δηλαδή μέρα πριν ξεκινήσει επίσημα το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν. 
 
Γρηγόρης Μελάς 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε