Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι έκαναν χθες στην πρεμιέρα τους οι εκπομπές

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στη μάχη της τηλεθέασης

Πρώτη μέρα της καινούργιας σεζόν χθες για αρκετές εκπομπές. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε χθες σε κάθε ζώνη και ποιους ευχαρίστησε αλλά και ποιους δυσαρέστησε το ραβασάκι της AGB.

Στην πρωινή… πρωινή (στη λεγόμενη «ενημερωτική») ζώνη λοιπόν στην κόντρα μεταξύ των ομοθεματικών εκπομπών, νικήτρια αναδείχτηκε με μεγάλη διαφορά η «Πρωινή μελέτη», αφήνοντας αρκετά πίσω την εκπομπή «Πάνω στην ώρα».

Συγκεκριμένα,

η εκπομπή «Πρωινή μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη στο STAR έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 12,6% στο γενικό σύνολο και 23,6% στο νεανικό κοινό.

Η εκπομπή «Πάνω στην ώρα» με το Σπύρο Λάμπρου και την Έλενα Παπαβασιλείου στον ALPHA έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 5,5% στο γενικό σύνολο και 6,7% στο νεανικό κοινό.

Συμπέρασμα: παρά το ότι η εκπομπή του ALPHA ξεκινά νωρίτερα από την εκπομπή του STAR, χθες πρώτη μέρα της μάχης τα πήγε… χάλια!

Πάμε τώρα στη μεσημεριανή ζώνη:

Η Χριστίνα Λαμπίρη στο γενικό σύνολο βγήκε νικήτρια αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην τρίτη την Κατερίνα Καραβάτου. Στο νεανικό κοινό όμως. το «Κους κους το μεσημέρι» βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης με δεύτερο το «Super Star» και τρίτο το «Πολύ μπλα μπλα».

Συγκεκριμένα,

η εκπομπή «Super star» με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο STAR έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 13,5% στο γενικό σύνολο και 14,1% στο νεανικό κοινό.

Η εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ALTER έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 12,9% στο γενικό σύνολο και 9,9% στο νεανικό κοινό.

η εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι» με την Κατερίνα Καραβάτου στον ALPHA έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 11,9% στο γενικό σύνολο και 16,1% στο νεανικό κοινό.

Συμπέρασμα: η μάχη θα είναι δύσκολη για όλους τους μονομάχους!

Όσον αφορά τις χθεσινές πρεμιέρες να αναφέρουμε και το «Δέστε τους» στον ALPHA που έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 12% στο γενικό σύνολο και 16,6% στο νεανικό κοινό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε