Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι ενόχλησε τον Λάτσιο και τη Μενεγάκη

ΦΩΤΟ

Η αλήθεια για το εξώδικο στα τηλεοπτικά κανάλια…

Φωτιές άναψε το εξώδικο που απέστειλε ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη προς το τηλεοπτικό σταθμό Star.

Βέβαια, η απάντηση από το κανάλι της Κηφισιάς ήταν άμεση, προτρέποντας τους τηλεθεατές, όπως χαρακτηριστικά έγραφαν «σεβόμενοι την κυρία Ελένη Μενεγάκη ζητάμε από τους τηλεθεατές μας να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή χωρίς υπαινιγμούς και υπονοούμενα». 

Τι ήταν όμως, αυτό που ενόχλησε τον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη να αποστείλουν μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» και εξώδικο προς τηλεοπτικά κανάλια;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ενοχλήθηκε κυρίως όταν πηγαίνοντας στο κομμωτήριο όπου συνηθίζει να πηγαίνει, βρέθηκε μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ενοχλήθηκε όχι για τα πλάνα αλλά κυρίως για την επιμονή του δημοσιογράφου να του αποσπάσει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα. 

Λογικό, αν σκεφτούμε ότι και ο κύριος Λάτσιος αλλά και η κυρία Μενεγάκη δεν αντιδρούν τόσο έντονα απέναντι σε φωτογράφους που δεν τους ενοχλούν με ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια»! Είναι σίγουρα διαφορετικό να έχεις απέναντι σου έναν φωτογραφικό φακό και διαφορετικά έναν δημοσιογράφο…! Άλλωστε οι φωτογραφίες, μπορούν και να ρετουσαριστούν. Οι απαντήσεις όμως… όχι!

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής όπου διέμεναν οι Λάτσιος –Μενεγάκη έχουν ενοχληθεί από τη συνεχή παρουσία τόσων δημοσιογράφων στην περιοχή και απ’ ότι φαίνεται το «μήνυσαν» στους ίδιους.

Τελικά όποιος σπέρνει ανακοινώσεις… θερίζει σχόλια! Και σίγουρα θα πρέπει να είναι έτοιμος να τα ακούσει!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε