Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι ετοιμάζει ο Αντώνης Σρόιτερ;

Τι ετοιμάζει ο Αντώνης Σρόιτερ;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.04.2012 | 10:08
Πρώτη δημοσίευση: 06.04.2012 | 10:07

Είναι ο παρουσιαστής του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA. Όπως φαίνεται όμως, αυτός δεν θα είναι ο μοναδικός ρόλος του καθώς ο Αντώνης Σρόιτερ ετοιμάζεται να παίξει… σε διπλό ταμπλό!

Βέβαια, εννοείται ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό αλλά στο κανάλι της Κάντζας. Συγκεκριμένα, τα στελέχη του σταθμού ετοιμάζουν να βγει στον αέρα μία καινούργια πολιτική εκπομπή με παρουσιαστή το γνωστό δημοσιογράφο. Η εκπομπή αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και μετά τη σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για πολυφωνία και ισότιμη παρουσίαση των κομματικών απόψεων με χρόνο που θα κατανέμεται κατά προσέγγιση βάσει της αναλογίας της προτίμησης του εκλογικού σώματος, όπως αυτή προκύπτει από τις εκάστοτε εθνικές κοινοβουλευτικές εκλογές.

Έτσι, ενόψει των εθνικών εκλογών, τα στελέχη του ALPHA, θέλοντας να ενδυναμώσουν το ενημερωτικό προφίλ του σταθμού, αποφάσισαν πως πρέπει να βγάλουν στον αέρα πολιτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ. Στα σχέδιά τους μάλιστα είναι η εκπομπή αυτή να μην είναι «στο δρόμο για τις κάλπες» αλλά να συνεχίσει να βγαίνει και μετά τις εκλογές αφού υπάρχει έντονη πολιτική ειδησεογραφία. Οι τελικές αποφάσεις και το πότε η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα, θα αποφασιστεί αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα γίνουν οι εκλογές. Ωστόσο στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζουν από τώρα την πραγματοποίησή της με τον Αντώνη Σρόιτερ στο τιμόνι της.

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο