Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Τι ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Καθημερινά τρέχει για τον «Όμορφο κόσμο» του ενώ αυτές τις μέρες μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ολοκληρώνει τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Τι θα κάνει όμως, ο γνωστός παρουσιαστής την επόμενη σεζόν; Θα συνεχίσει να ζει στον «Όμορφο κόσμο» του MEGA ή θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη; Κανείς δεν μπορεί να πει από τώρα καθώς ό,τι είναι να γίνει θα αποφασιστεί τους επόμενους μήνες. Σίγουρα πάντως ο Άρνι είναι από τα δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού τοπίου…!

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο ίδιος έχει και άλλα σχέδια, μακριά από τις κάμερες και σκέφτεται να γίνει… μαγαζάτορας! Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από μέρες, ο Γρηγόρης βρέθηκε στη Σύρο για τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής του. Κι όπως αποκαλύπτει το «syrosnews.gr», ο Γρηγόρης έχει… ερωτευθεί ένα παραθαλάσσιο μαγαζί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Σύμφωνα λοιπόν με το site, το μαγαζί βρίσκεται στο χωριό Βάρη εκεί που «σκάει» το κύμα, και ο Άρνι το ανακάλυψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα από τον τηλεοπτικό «Όμορφο κόσμο» ο Άρνι να ανακάλυψε τρόπο για να κάνει τον κόσμο του –και την καθημερινότητά του- πιο όμορφη και… ήρεμη και να ετοιμάζεται να γίνει επιχειρηματίας στην πανέμορφη Σύρο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε