Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι ετοιμάζουν στο Πρωινό Mou

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το πρωί στις 10 το «Πρωινό Mou». Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ετοιμάζονται να μπουν για δεύτερη χρονιά στη μάχη της τηλεθέασης ως το πρωινό ζευγάρι του MEGΑ.

Την προηγούμενη χρονιά το ζευγάρι τερμάτισε πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους του και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό. Η έλευσή τους μάλιστα προκάλεσε αλλαγές στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια καθώς στον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη μετά από πολλά χρονιά παρουσίας στην πρωινή ζώνη μετακόμισε για να δώσει τη μάχη της τα μεσημέρια ενώ στον ΑΝΤ1 υπήρξε αλλαγή και έτσι στη θέση του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου θα βρεθούν οι Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι ετοιμάζουν όμως, σήμερα για την πρεμιέρα τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά;

Το ζευγάρι σκοπεύει να κερδίσει και φέτος στη μάχη της τηλεθέασης και για το λόγο αυτό σκοπεύουν να έχουν πολλά παιχνίδια για τους τηλεθεατές ώστε δίνοντας δώρα να τους έχουν συνεχώς στην παρέα τους. Ποδαρικό στην πρεμιέρα θα κάνουν δύο πολύ καλές και αγαπητές ηθοποιοί: η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σμαράγδα Καρύδη που φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στη θεατρική παράσταση «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». Οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί θα… ανακριθούν από το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ενώ το μουσικό μέρος της εκπομπής θα κρατήσει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Αναβαθμισμένο ρόλο και περισσότερη ώρα θα έχει στη διάθεσή του ο Άκης Πετρετζίκης για να παρουσιάσει τις συνταγές του. Το MEGA θέλει η στήλη μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή να διαρκεί περισσότερο αφού πέρυσι τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ο «πρώτος έλληνας Master Chef» στην κουζίνα του «Πρωινού Mou» ήταν υψηλά. Έτσι αποφάσισαν να του δώσουν περισσότερη ώρα μαγειρέματος για να… μαγειρέψει και μεγαλύτερες τηλεθεάσεις.

Παρούσα στη σημερινή εκπομπή θα είναι και η Μαίρη Συνατσάκη. Μπορεί αυτήν την περίοδο η νεαρή παρουσιάστρια να έχει αναλάβει το «Master Chef» αλλά θα βρεθεί σήμερα στο πλατό της εκπομπής αφού από τον Ιανουάριο που θα έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής θα πάρει μόνιμη θέση στο πάνελ της εκπομπής δίπλα από τη Σάσα Σταμάτη και τον Τάσο Θεοδώρου. Και βέβαια, τα… μελλούμενα –όπως τα «διαβάζει» από τα άστρα θα λέει και φέτος η Βίκυ Παγιατάκη.

Επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είναι να διατηρήσουν την πρωτιά στην πρωινή ζώνη. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι απέναντί τους από την επόμενη βδομάδα θα έχουν τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου (που ήθελαν μάλιστα να έχουν στην εκπομπή τους), το Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου σκοπεύουν να δώσουν σκληρή μάχη. Δεν είναι τυχαίο που για την επόμενη Δευτέρα, που θα κάνει πρεμιέρα το «Πρωινό ΑΝΤ1» στο «Πρωινό Mou» σχεδιάζουν προσεχτικά την εκπομπή για να μην χάσουν στη μάχη της τηλεθέασης. Αλλά για το τι σκοπεύουν να κάνουν θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε