Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι γίνεται με τα συμβόλαια των Λιάγκα-Σκορδά και Αρναούτογλου;

Τι γίνεται με τα συμβόλαια των Λιάγκα-Σκορδά και Αρναούτογλου;

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό για τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Ιδιαίτερα για τον «Άρνι» πριν από λίγες μέρες υπήρξε και έντονη φήμη ότι τα «έσπασε» με το MEGA και έκλεισε με τον ALPHA, ενώ ο ίδιος ο παρουσιαστής με δηλώσεις του στο Newsit, διέψευσε αυτές τις φήμες.

Τι γίνεται λοιπόν; Γιατί καθυστερούν να υπογράψουν τα συμβόλαια; Υπάρχει περίπτωση να μην δούμε τους τρεις παρουσιαστές την επόμενη σεζόν;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, o λόγος καθυστέρησης είναι προκειμένου να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τα συνολικά κοστολόγια των δύο εκπομπών. Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί και στο τηλεοπτικό τοπίο, οι υπεύθυνοι του MEGA θέλουν να μελετήσουν προσεχτικά το κόστος του «Πρωινού mou» και του «Όμορφου κόσμου».

Ως εκ τούτου λοιπόν, καθυστερούν και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των τριών πετυχημένων παρουσιαστών αλλά δεν υπάρχει κανένα «αγκάθι» στις μεταξύ τους συνομιλίες καθώς έχουν διευθετηθεί τα σημαντικότερα θέματα. Μάλιστα, έχει αποφασιστεί πως οι συναντήσεις για να πέσουν οι τελικές υπογραφές θα γίνουν μετά τις 20 Αυγούστου, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα μας λένε «καλημέρα» κάθε πρωί, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει να μας… βάζει σε έναν «Όμορφο κόσμο» που έχουμε πολύ ανάγκη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε