Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι γίνεται με τη… φωνή της Άννας Βίσση;

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες και μάλιστα πολλοί την χαρακτηρίζουν ως την «απόλυτη ελληνίδα σταρ». Ωστόσο, από πέρυσι Άννα Βίσση ακούμε αλλά Άννα Βίσση δεν βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας.

Και βέβαια αναφερόμαστε στην πολυσυζητημένη εκπομπή «Άννα Βισση. Όσο Έχω Φωνή» που ετοιμάζεται εδώ και μήνες για λογαριασμό του ALPHA και στην οποία θα παρακολουθούμε τη δημοφιλή τραγουδίστρια σε πολλές δραστηριότητές της και όχι μόνο επί πίστας.

Η εκπομπή ήταν να βγει πέρυσι αλλά τελικά αναβλήθηκε και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα -καλώς εχόντων των αποφάσεων!- μέσα στον Οκτώβριο. Και λέμε «καλώς εχόντων» γιατί τα προβλήματα συνεχίζονται…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα προβλήματα και οι… διαφωνίες συνεχίζουν να υπάρχουν. Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, κάποια από τα στελέχη του ALPHA θεωρούν ότι το «Άννα Βισση. Όσο Έχω Φωνή» θα έπρεπε να είχε περισσότερες στιγμές από την προσωπική της ζωή, όπως είναι και το concept της εκπομπής. Αποτέλεσμα αυτής της διαφωνίας είναι ότι στο κανάλι της Κάντζας έχει παραδοθεί και εγκριθεί μόνο ένα από τα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν.

Ο αρχικός μάλιστα σχεδιασμός ήταν για την προβολή 12 επεισοδίων αλλά όπως φαίνεται ο αριθμός τους θα μειωθεί κατά πολύ και δεν αποκλείεται η εκπομπή να ολοκληρωθεί σε έξη με επτά επεισόδια.

Από την άλλη βέβαια, το όνομα «Άννα Βίσση» και μόνο είναι αρκετό να συγκεντρώσει τους χιλιάδες θαυμαστές της και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν στον ALPHA. Έτσι, όπως φαίνεται μπορεί να περιορίσουν τη «Φωνή» της σε αριθμό επεισοδίων αλλά θεωρούν ότι τα… σφιχτά μέσω μοντάζ επεισόδια θα καταφέρουν να κάνουν τηλεθεάσεις. Υπομονή λοιπόν και καλώς εχόντων των αποφάσεων –το τονίζουμε ξανά!- μέσα στον Οκτώβριο θα δούμε το «Άννα Βισση. Όσο Έχω Φωνή»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε