Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι γίνεται με τη σύλληψη του Λάκη Γαβαλά και τους «Fab 5»;

Τι γίνεται με τη σύλληψη του Λάκη Γαβαλά και τους «Fab 5»;

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Λάκης Γαβαλάς και αναμένεται σήμερα να μεταχθεί στις φυλακές Άμφισσας. Όπως έχει γίνει γνωστό ο επιχειρηματίας χρωστά 500.000 ευρώ στα δημόσια ταμεία από μη απόδοση ΦΠΑ για το έτος 2011.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με το «Fab 5», την εκπομπή του ΑΝΤ1, στην οποία ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας από τους εναπομείναντες, μετά την απόλυση του Ηλία Ψινάκη, τέσσερις παρουσιαστές. Κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η εκπομπή θα συνεχίσει να γυρίζεται ενώ οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αναζητούν άλλο πρόσωπο στη θέση του Γαβαλά.

Η αλήθεια όμως είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν ανησύχησαν -επαγγελματικά- με τη σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία καθώς τα γυρίσματα για το «Fab 5» έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα απομένουν τρία ακόμα επεισόδια της καθόλου… fabulous εκπομπής τα οποία έχουν γυριστεί και βρίσκονται στο στάδιο του μοντάζ. Έτσι, πέρα από την προσωπική ανησυχία που έχουν -λόγω της γνωριμίας και της συνεργασίας- ορισμένα από τα στελέχη του ΑΝΤ1 για το τι θα γίνει με το Λάκη Γαβαλά, δεν έχουν καμία ανησυχία για την εκπομπή τους αφού δεν σκοπεύουν να γυρίσουν καινούργια επεισόδια. Και καλά θα κάνουν αφού η εκπομπή ήταν από τις πιο προχειροφτιαγμένες και αδιάφορες της φετινής σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε