Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι γίνεται με την εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κρίσιμη συνάντηση με το STAR.

Πριν από λίγες μέρες το STAR απόστειλε πλήρες… πακέτο με φωτογραφικό υλικό και δελτία Τύπου για τις εκπομπές και σειρές του.
Για ακόμα μία φορά το γραφείο Τύπου στο κανάλι της Κηφισιάς απέδειξε ότι είναι οργανωμένο και… ετοιμοπόλεμο πριν ακόμα οι τηλεοπτικοί συντάκτες του το ζητήσουμε, παρέχοντάς μας όλο το απαραίτητο υλικό. Όμως υπήρχαν δύο κενά στο «πακέτο».

Το πρώτο αφορούσε το φάκελο της εκπομπής «Αξίζει να το ζεις» που δεν είχε καθόλου φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου. Κατανοητό όμως γιατί με τα τρεχάματα για το στήσιμο και τις αλλαγές στον τίτλο της εκπομπής πήγαν πίσω κάποιες άλλες υποχρεώσεις, όπως η φωτογράφηση. Άλλωστε, μετά το κείμενο στο δελτίο Τύπου της εκπομπής «Αξίζει να το ζεις» υπήρχε η υποσημείωση «τις καινούριες φωτογραφίες της Τατιάνας θα στείλουμε την Πέμπτη 16/9». Οπότε τις αναμένουμε σήμερα.

Το δεύτερο κενό στο «πακέτο» όμως, αφορούσε την εκπομπή GALA. Μάλλον όχι την εκπομπή αλλά τη Μαρία Σταματέρη αφού ο φάκελος δεν ονομαζόταν GALA αλλά «Μαρία Σταματέρη» και μέσα σε αυτόν υπάρχει σημείωση που αναφέρει πως «θα ενημερώσουμε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει η γνωστή δημοσιογράφος». Κι απ’ ό,τι φαίνεται το… κενό έχει καπνό!
Στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν ανέφεραν ότι η εκπομπή «κόβεται» από το STAR και μάλιστα ότι θα προταθεί στη Μαρία Σταματέρη να αναλάβει άλλου είδους και ύφους εκπομπή. Ο καπνός αρχίζει να φαίνεται…!

Στη συνέχεια αρχίσαμε το ρεπορτάζ! Επικοινωνώντας με στέλεχος του STAR πληροφορηθήκαμε πως δεν έχει ακόμα αποφασιστεί τίποτα ενώ μάλιστα μας είπε ότι η εκπομπή GALA θα ξεκινήσει να προβάλλεται κανονικά αλλά θα καθυστερήσει να κάνει πρεμιέρα. Άλλωστε, όπως μας επισήμανε, και πέρυσι η εκπομπή είχε κάνει πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου και μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Συνεχίζοντας όμως το ρεπορτάζ, μάλλον τείνουμε να επιβεβαιώσουμε το ρεπορτάζ του ALTER και τον «καπνό» που είδαμε να βγαίνει από το «πακέτο» του STAR.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τις επόμενες μέρες (σήμερα, αύριο) πρόκειται να υπάρξει συνάντηση στελέχους του καναλιού με τη Μαρία Σταματέρη για το τι θα γίνει με το GALA. Μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη αποφασιστεί από το κανάλι της Κηφισιάς ότι η εκπομπή «κόβεται» οριστικά και θα της προταθεί να παρουσιάσει άλλη εκπομπή.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η εκπομπή που θα προταθεί στη Μαρία Σταματέρη είναι μία life style εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα μέσα από το χώρο της show biz. Δηλαδή μία πιο μοντέρνα αλλά και πιο δομημένη έκδοση του «Exclusive», της εκπομπής δηλαδή του ALPHA με τη Μπέτυ Μαγγίρα.

Το τι θα γίνει θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες και αν το ραντεβού αυτό μεταξύ STAR και Μαρίας Σταματέρη θα φέρει ανανέωση συνεργασίας ή τη λήξη της.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε