Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι γίνεται με το «Just the two of us»

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Θρίλερ έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό για το «Just the two of us» του MEGA.

Αν και τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων είχαν προγραμματίσει από το καλοκαίρι ότι το talent show με το Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο, εντούτοις είδαν ότι το κόστος για αυτήν τη χρονική περίοδο είναι υψηλό και απαγορευτικό.

Η οικονομική κρίση που επικρατεί και στο τηλεοπτικό τοπίο αναγκάζει τα στελέχη του MEGA να διαμορφώσου σε αρκετά πράγματα το πρόγραμμά τους. Έτσι, αφού μελέτησαν προσεχτικά το κόστος του «Just the two of us» διαπίστωσαν ότι προς το παρόν δεν μπορούν να το βγάλουν στον αέρα. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να το αναβάλλουν και αν όλα πάνε καλά, τότε πρόκειται να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή γύρω στο Μάρτιο. Άλλωστε τα στελέχη του MEGA ποντάρουν πολύ στο talent show ελπίζοντας ότι θα τους φέρει τις ίδιες υψηλές τηλεθεάσεις.

Έτσι, τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουν τους celebrities και τους τραγουδιστές (όπως τη Βάνα Μπάρμπα, το Μάρκο Σεφερλή, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, το Λούκα Γιώρκα, το Γιώργο Παπαδόπουλο και άλλους) που είχαν κλείσει για να συμμετέχουν σε αυτό ότι θα βρεθούν στην πίστα του «Just the two of us»… next year. Βέβαια, αν όλα πάνε καλά και τελικά, λόγω κόστους, το talent showδεν ματαιωθεί οριστικά. Αλλά ελπίζουμε ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν τα στελέχη του MEGA θα τα καταφέρουν κι έτσι θα οι τηλεθεατές θα απολαύσουν για ακόμα μία σεζόν το «Just the two of us».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε