Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι γίνεται με το «Κάτι ψήνεται»;

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.09.2011 | 11:29
Πρώτη δημοσίευση: 23.09.2011 | 11:29

Μπήκε στη μάχη πριν από χρόνια και μάλιστα έχοντας απέναντί του σκληρούς αντιπάλους.

Κι ενώ κάποιοι υποστήριζαν ότι οι υπεύθυνοι του ALPHA έκαναν λάθος προγραμματισμό, τελικά αποδείχτηκε ότι μπορεί να… ψήσει τους απέναντί του, αποδεικνύοντας ότι είναι σκληρός αντίπαλος.

Ο λόγος για το «Κάτι ψήνεται», το ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλει το κανάλι της Κάντζας καθημερινά απέναντι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων καναλιών σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το «Κάτι ψήνεται» ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το «Κάτι ψήνεται» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου με καινούργια επεισόδια. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο, τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε είναι γυρισμένα από πέρυσι, Μάλιστα προς το παρόν είναι έτοιμα γύρω στα 40 επεισόδια ενώ έχει σταματήσει η παραγωγή καινούργιων.

Έτσι, στην εταιρεία παραγωγής περιμένουν από τη διοίκηση του ALPHA να τους ενημερώσουν αν θα συνεχίσουν την παραγωγή καινούργιων επεισοδίων. Πάντως, με τις επιδόσεις που σημειώνει το ριάλιτι μαγειρικής στους πίνακες τηλεθέασης, θεωρείται ότι τελικά θα πάρουν την έγκριση για να συνεχίσουν το… ψήσιμο κι άλλων καινούργιων επεισοδίων.

Αν λοιπόν σας αρέσει η εκπομπή μαγειρικής, περιμένετε λίγες μέρες και το «Κάτι ψήνεται» επιστρέφει με σκοπό να… ψήσει και τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο