Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι γίνεται με το «Πενήντα πενήντα»

Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα δυνατά χαρτιά του MEGA. Δεν είναι τυχαίο που αν κι η σειρά «Πενήντα πενήντα» έριξε αυλαία, το κανάλι της Μεσογείων μάζεψε ξανά τους συντελεστές της και τους έβαλε ξανά στα γυρίσματα με αποτέλεσμα να επιστρέψουν πέρυσι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι επιδόσεις της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης έκανε τους υπεύθυνους στο κανάλι της Μεσογείων να της δώσουν το πράσινο φως και για την καινούργια χρονιά αλλά με αρκετά… μειωμένο το δυναμικό της. Αλλά τα προβλήματα εξακολουθούν με αποτέλεσμα ο χρόνος να πιέζει…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα γυρίσματα της σειράς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου ώστε να ξεκινήσει την προβολή της γύρω στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει επίσημα το πρόγραμμα του MEGA.

Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Σάκης Μπουλάς αλλά και η Άβα Γαλανοπόλου με τη Μαρία Ανδρούτσου θα συνεχίσουν να είναι στη σειρά. Από τη σειρά, για να μειωθεί το κόστος της, θα απουσιάσει η Βάνα Ραμπότα ενώ οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Φωτεινή Τσακίρη, Θάνος Τσοκάκης και Σοφία Πανάγου θα εμφανιστούν σε λίγα επεισόδια.

Την εμφάνισή του όμως, βάσει σεναρίου θα κάνει ένας άντρας, που πρόκειται να προστεθεί στην αντροπαρέα και που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Κώστας Αποστολάκης που πρωταγωνιστεί και στη σειρά «Η ζωή της άλλης». Αυτό όμως, θα αποφασιστεί οριστικά τις επόμενες μέρες ώστε να πέσουν κι οι τελικές υπογραφές.

Βέβαια, δεν είναι η μοναδική υπογραφή που εκκρεμεί καθώς τις επόμενες μέρες τα στελέχη του MEGA έχουν επαφές με πολλούς από τους πρωταγωνιστές για να οριστικοποιήσουν τη συνεργασία τους. Όλοι είναι θετικοί αλλά… ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες όλα είναι… πενήντα πενήντα! Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και η σειρά θα βγει στην ώρα της για να γελάσουμε και λίγο!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε