Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι γίνεται με τους «Fab 5» του ΑΝΤ1;

Τι γίνεται με τους «Fab 5» του ΑΝΤ1;

Αν και η εκπομπή είχε σημειώσει μεγάλη αναμονή, τελικά κατάφερε να απογοητεύσει το κοινό. Οι fabulous ήρθαν στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά τελικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές όπως το περίμεναν.

Γι’ αυτό και τις τελευταίες μέρες υπάρχουν και πολλά παρατράγουδα, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη, που δήλωσε ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την εκπομπή αν συνεχιστούν κάποια πράγματα. Τι γίνεται λοιπόν με τους «Fab 5»;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, προχθές το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ στελεχών της εταιρείας παραγωγής και των πέντε fabulous. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι για το έβδομο επεισόδιο που ξεκινούν να γυρίζουν από αύριο θα έχουν καλεσμένο το Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ο ίδιος την επιθυμία να λάβει μέρος στην εκπομπή αλλά κάποιοι διαφωνούσαν με αποτέλεσμα να ξεσπάσει… πόλεμος. Τελικά όμως, αποφασίστηκε να τον… μεταμορφώσουν ώστε να ξαναγυρίσουν σε βίντεο κλιπ το σουξέ του «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα, πειράζει;».

Ωστόσο, στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν με τα επόμενα 6 επεισόδια αφού έχουν εγκριθεί 13 συνολικά να βγουν στον αέρα. Τα προβλήματα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες είναι πολλά με αποτέλεσμα αρκετά στελέχη του καναλιού να προσπαθούν να τα λύσουν. Και όπως φαίνεται μέχρι τώρα τα καταφέρνουν αλλά ποτέ δεν ξέρουν τι… fabulous απαίτηση θα ξεσπάσει ξαφνικά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε