Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι καινούργιο ετοιμάζουν στον ALPHA;

Τι καινούργιο ετοιμάζουν στον ALPHA;

Πριν από λίγο καιρό, πρώτα στο Newsit αναφέραμε τις αλλαγές που προέκυψαν στον ALPHA και ότι το κανάλι της Κάντζας επέστρεψε στην κατοχή του Δημήτρη Κοντομηνά που εξαγόρασε από το γερμανικό όμιλο του RTL το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του σταθμού.

Σε επόμενα άρθρα έχουμε επίσης αναφέρει ότι ο γνωστός επιχειρηματίας σκοπεύει να ενδυναμώσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, κάτι που είχαν απαξιώσει οι μέχρι πρότινος γερμανοί διοικούντες του.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των αλλαγών που πρόκειται να γίνουν, πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις στον ALPHA για να δουν τι ενημερωτικές εκπομπές θα γίνουν. Μία λοιπόν εκπομπή που συζητείται πολύ θετικά είναι αυτή με παρουσιάστρια τη Γιάννα Παπαδάκου.

Η δημοσιογράφος, πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ΕΡΤ στην οποία συνεργαζόταν με επιτυχία επί σειρά ετών και μετακόμισε στον ALPHA. Η εκπομπή για την οποία συζητούν στο κανάλι της Κάντζας δεν θα είναι μόνο με δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά η Γιάννα Παπαδάκου, αλλά γενικότερα ενημερωτική.

Οι τελικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες και αν όλα πάνε καλά, τότε σύντομα ο ALPHA θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με μία καινούργια ενημερωτική εκπομπή, η οποία άλλωστε χρειάζεται την παρούσα περίοδο καθώς υπάρχει έντονη επικαιρότητα. Και είναι σίγουρο ότι η Γιάννα Παπαδάκου, με την πολύχρονη εμπειρία της θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε