Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λιακάδα 12 Αθήνα Αναλυτικά

Τι καινούριο ετοιμάζει η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της;

Τι καινούριο ετοιμάζει η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 29.09.2012 | 16:57
Πρώτη δημοσίευση: 29.09.2012 | 15:45

Με τι άλλο -εκτός από τις εξαφανίσεις- θα ασχοληθεί το "Φως στο Τούνελ";
Η εκπομπή που σε 17 χρόνια έχει εντοπίσει πάνω από 1,400 αγνοούμενους και έχει εξιχνιάσει 18 δολοφονίες, επιστρέφει πιο επίκαιρη από ποτέ. Ένας ειδικός χώρος ετοιμάζεται στο Studio Pro που θα φιλοξενήσει την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της, ενώ η παρουσιάστρια σχεδιάζει τη θεματολογία των πρώτων της εκπομπών.

Το "Φως στο Τούνελ", που θα αρχίσει να μεταδίδεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, εκτός από τη συνήθη θεματολογία του, θα έχει...
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η Αγγελική Νικολούλη για τις απειλές που έχει δεχθεί! «Πρόσφατα, μπαίνοντας με το αυτοκίνητο στο γκαράζ…» Η Αγγελική Νικολούλη για τις απειλές που έχει δεχθεί! «Πρόσφατα, μπαίνοντας με το αυτοκίνητο στο γκαράζ…»
  2. Αγγελική Νικολούλη: «Αν έχω περάσει αυτή την εικόνα πως είμαι «αντράκι», δεν θα βρω σύντροφο ποτέ!» Αγγελική Νικολούλη: «Αν έχω περάσει αυτή την εικόνα πως είμαι «αντράκι», δεν θα βρω σύντροφο ποτέ!»
  3. Αγγελική Νικολούλη: «Βρέθηκα στο στόχαστρο δολοφόνου! Ήταν κάτι άγριο…» Αγγελική Νικολούλη: «Βρέθηκα στο στόχαστρο δολοφόνου! Ήταν κάτι άγριο…»
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook