Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι κρύβει η επιστροφή του «Big Brother»

Όσα γράφει αλλά και όσα ΔΕΝ γράφει το δελτίο Τύπου του ALPHA

Αν σας έλειψε το πραγματικό… real… reality κάντε λίγο υπομονή γιατί την επόμενη χρονιά ο«Big Brother». Ο ALPHA μετά το βομβαρδισμό με τα real life προγράμματα αποφάσισε να γυρίσει πολύ πίσω και να συναντήσει τον αυθεντικό «Μεγάλο Αδερφό», όπως μας ενημέρωσε με δελτίο Τύπου το κανάλι της Κάντζας.

Πάμε τώρα σε όσα ΔΕΝ γράφει το δελτίο. Κατ’ αρχάς είναι εμφανές ότι ο ALPHA έχασε τις «Νοικοκυρές» από τον ΑΝΤ1 και –πικραμένος γαρ- θέλησε να πάρει το… ριάλιτι πίσω!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η απάντηση έγκρισης που περίμεναν από την ξένη εταιρεία παραγωγής ήρθε σήμερα στο κανάλι της Κάντζας που μπόρεσε να το ανακοινώσει χωρίς να φοβάται ότι μπορεί να χάσει κι αυτό το πρόγραμμα.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες ο «Big Brother» έρχεται τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται καθημερινά, πιθανώς στις 10 κάθε βράδυ ώστε να αποφύγει την κόντρα με τη «Ζωή της άλλης». Μπορεί όμως να μεταφερθεί και στις 11 ρισκάροντας και την κόντρα με το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Master Chef».

Όσο για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση, θεωρείται απίθανο να το κάνει η Ελένη Μενεγάκη αφού μόνο ως αστείο μπορεί να το σκεφτεί κάποιος ενώ έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου που δεν είναι και τόσο… αστείο όπως θα νομίζουν κάποιοι!

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι η οικονομική κρίση χτύπησε ακόμα και τα realities που κατεβάζουν το χρηματικό έπαθλο στις 200.000.

Το δελτίο Τύπου που απέστειλε ο ALPHA αναφέρει ότι:

«Το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο έρχεται και πάλι στην Ελλάδα… και η περιπέτεια ξεκινάει στον ALPHA!!!

Το «Big Brother» επιστρέφει στη μικρή οθόνη έτσι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί!
Ανανεωμένο, περιπετειώδες, απρόβλεπτο, ανατρεπτικό!
Περιπέτεια χωρίς όρια, μεγάλα μυστικά, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, παίκτες σε ετοιμότητα, αισθήσεις σε εγρήγορση
Το μεγαλύτερο reality show όλων των εποχών, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 70 χώρες, έρχεται στον Alpha για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, να μας συγκινήσει και να μας παρασύρει στο μοναδικό ‘ταξίδι’ του!

14 παίκτες…
12 εβδομάδες…
για να κερδίσουν μέχρι 200.000 ευρώ!

Η απόλυτη περιπέτεια αρχίζει τον Οκτώβριο στον Alpha!

Άνθρωποι που μετρούν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους με κέρδος εκτός από το χρηματικό έπαθλο, μια μοναδική διαδρομή 12 εβδομάδων πλούσια σε δράση, ανταγωνισμό, αγωνία, συγκίνηση και έντονα συναισθήματα!

Το Big Brother 2010 θα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι έχετε δει μέχρι τώρα! Ένα ξεχωριστό «Big Brother» …γεμάτο περιπέτειες και μυστικά!

Εσύ που είσαι άνω των 18, από Ελλάδα και Κύπρο, και θέλεις να γνωρίσεις την αληθινή περιπέτεια, εσύ που θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου και να έρθεις αντιμέτωπος με μοναδικές εμπειρίες, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο νέο «Big Brother» του Alpha!

Τηλεφώνησε στο 212 212 8000 ή στείλε sms στο 19400 γράφοντας BB κενό και το ονοματεπώνυμο σου ή μπες το site του Alpha www.alphatv.gr

Ποιος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην μεγάλη πρόκληση;
Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;
Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;
«Big Brother», έρχεται στον Alpha ανανεωμένο, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό!
Μπες και εσύ στην περιπέτεια, δήλωσε τώρα συμμετοχή… και ζήσε την εμπειρία!»

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε