Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τι… νούμερα έκανε η πρεμιέρα του X FACTOR

Λαμπερή πρεμιέρα που… άγχωσε τους αντιπάλους

Πρεμιέρα χθες για το τρίτο X FACTOR και στον ΑΝΤ1 κάνουν πάρτι αφού και τα ποσοστά τηλεθέασης δικαίωσαν τις επιλογές τους.

Το talent show πέρασε όλους τους ανταγωνιστές (Η ζωή της άλλης, Πολυκατοικία, Big Brother, Master Chef) που είχε απέναντί του κατά τη διάρκεια της μετάδοσής του.

Άξιζε; Ιδού η απορία…

Το τρίτο X FACTOR διαθέτει πολύ καλές φωνές. Δεν αναφέρουμε ποιες έκλεψαν τα… αυτάκια μας και το χειροκρότημα γιατί θα πρέπει να αναφέρουμε και ορισμένες που μπορεί να μην μας έκαναν να… κλείσουμε τα αυτιά μας, αλλά μπορέσαμε εκείνη την ώρα να σηκωθούμε και να κάνουμε κάτι άλλο αδιαφορώντας για όσα γίνονταν στη σκηνή του talent show.

Ε, ναι, το X FACTOR διαθέτει από όλα.

Τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά, κουρεμένο και πιο ομιλητικό από τα προηγούμενα να κοιτά με αυστηρό λάγνο αλλά και γλυκό ύφος την κάμερα και να κάνει τις απανταχού ρουβίτσες να αγκαλιάζουν την τηλεόραση. Όσο περνά ο καιρός η γλώσσα του Σάκη λύνεται. Μετά το δέκατο όγδοο με δέκατο ένατο X FACTOR θα μπορεί πλέον να παρουσιάσει… ό,τι να ΄ναι. (εδώ είναι που οι ρουβίτσες αρχίζουν να βρίζουν οπότε καλύτερα να το.. μαζέψω!).

Πέρα από τη διάθεση της… πλάκας, ο Σάκης έχει πλέον άνεση και μπορεί να μιλά περισσότερο, κάνοντας λάθη και προσπερνώντας τα… σαν να μην τα έκανε ποτέ. Το μόνο που ενοχλεί όταν τον βλέπεις είναι ότι έχει χάσει λίγο την έκφρασή του και τα λέει όλα… αψεγάδιαστος. Εμφανισιακά γιατί λεκτικά… ε, είπαμε πως όλοι κάνουν λάθη! Δικαιολογημένα όταν είσαι στον αέρα για τόσες πολλές ώρες.

Από την άλλη η κριτική επιτροπή ενώ ξεκίνησε σε διάθεση πρεμιέρας, όλο και κάποιες ξινίλες έφυγαν από ορισμένους (μην λέμε ονόματα, όλοι τους ξέρουμε!) για να μην ξεχνιόμαστε οι τηλεθεατές και να ξέρουμε τι να περιμένουμε στα επόμενα live. Παρά όμως τις… ξινίλες ήταν απροσδόκητα… ευχάριστο το ότι οι κριτές δεν έλεγαν μόνο «μπράβο και εύγε» αλλά τα ψιλο-έχωσαν και σε ορισμένους, καταρρίπτοντας το μύθο που θέλει τις πρεμιέρες να είναι μες στην καλοσύνη παρά τα λάθη που ακούγονται.

Κατά τα άλλα το γκλαμουράτο σκηνικό ταιριάζει στην ατμόσφαιρα ενός talent show που από την πρεμιέρα του αποδεικνύει ότι θα είναι μία δυνατή παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο για τους επόμενους τέσσερις περίπου μήνες. Λογικό στα αντίπαλα κανάλια να αγχωθούν για τις μάχες της Παρασκευής που φαίνεται ότι ο πιο δυνατός μονομάχος θα είναι το X FACTOR.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι νούμερα έκανε το talent show αλλά και τα αντίπαλα κανάλια. Αναλυτικά η κατάταξη των καναλιών στο prime time από τις 9 έως τις 12, σύμφωνα με τους «βρώμικους» μέσους όρους, είναι η εξής:

ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΑΝΤ1 X Factor 26.8 30.4
MEGA H Ζωή της άλλης
Πολυκατοικία
Master Chef
24.7 23.7
ALPHA Big Brother
Ξένη ταινία
8,9 11,3

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε