Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι περιπτώσεις έχει η «Κλινική περίπτωση»;

Τι περιπτώσεις έχει η «Κλινική περίπτωση»;

Τίτλους τέλους με αρκετά… ερωτηματικά ρίχνει απόψε η «Κλινική περίπτωση» του Mega. Παρά την πετυχημένη πορεία της, η σειρά δεν έχει ακόμα πάρει το πράσινο φως από τους υπεύθυνους του MEGA για την επόμενη σεζόν.

 Το… θρίλερ βέβαια οφείλεται στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο και κανείς δεν μπορεί να πάρει μακροχρόνιες αποφάσεις προτού δουν και εκτιμήσουν τα επίπεδα της αγοράς την επόμενη σεζόν.

Τι περιπτώσεις έχει λοιπόν η «Κλινική περίπτωση» να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πολλές! Δικαιολογημένα μάλιστα, αφού η σειρά με το Γιάννη Μπέζο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σημείωσε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Στην έως τώρα πορεία της και σύμφωνα με τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης κατά την προβολή των 17 προηγούμενων επεισοδίων, η σειρά σημείωσε μέσο όρο 41,8 στο γενικό σύνολο και 45,9 στο δυναμικό κοινό. Να σημειώσουμε ότι τα πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημειώθηκαν από τις γυναίκες ηλικίας 25 έως 44 ετών καθώς ο μέσος όρος τους είναι 49,3 ενώ και οι άντρες ηλικίας 15 έως 44 ετών χάρισαν στην «Κλινική περίπτωση» 42,3 μέσο όρο στην έως τώρα προβολή της. Λογικό λοιπόν με τέτοιες επιδόσεις οι υπεύθυνοι του σταθμού της Μεσογείων να θέλουν να εντάξουν τη σειρά και στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα αλλά αναμένεται να είναι θετικές για τους συντελεστές της αλλά και για τους τηλεθεατές που αγάπησαν τη σειρά.

Στο τελευταίο –για τη σεζόν ελπίζουμε!- επεισόδιο, ένας άλλος Μάρκος ξυπνάει! Ένας Μάρκος πρόσχαρος, αυθόρμητος, ερωτευμένος και… θεραπευμένος! Η φοβία για το αίμα είναι πια παρελθόν και ο Μάρκος απολαμβάνει τη νίκη του στην αγκαλιά της πανευτυχούς Αντριάννας. Πολύ γρήγορα, όμως, ο Μάρκος θα αναγκαστεί να δοκιμάσει τις νέες του αντοχές, όταν καλείται να επιστρέψει στο χειρουργείο προκειμένου να σώσει ένα νεαρό κορίτσι. Στο νοσοκομείο οδηγείται και η Φλώρα για να περάσει μια σειρά από ιατρικά τεστ μήπως και γίνει μάνα. Τα τεστ αποδεικνύονται μαρτυρικά και η Φλώρα δεν είναι και η πιο εύκολη ασθενής. Ταυτόχρονα η Μίκα πηγαίνει στο σπίτι του Νικήτα για ένα δείπνο που τελικά δεν φαίνεται και πολύ “φιλικό”. Δεν αφήνει, όμως, μια μικρή απογοήτευση να την καταβάλει. Είναι πλέον έτοιμη να ξαναμπεί στον στίβο του έρωτα. Και εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη! Η συνέχεια στη συχνότητα του Mega, απόψε στις 10 το βράδυ.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε