Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Tι συμβαίνει με την Μαρία Μπεκατώρου και το MEGA;

Tι συμβαίνει με την Μαρία Μπεκατώρου και το MEGA;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 30.07.2012 | 12:24
Πρώτη δημοσίευση: 30.07.2012 | 11:50

Θα την συμπεριλάβει το Μεγάλο Κανάλι στο δυναμικό του από τη νέα χρονιά;

Μετά τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us, η Μαρία Μπεκατώρου έκανε το μεγάλο της επαγγελματικό άλμα και πήρε τη δική της εκπομπή στο MEGA. Το Junior Master Chef ήταν από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του καναλιού της Μεσογείων τη σεζόν που πέρασε και ένας από τους λόγους ήταν και η παρουσία της Μαρίας. Ωστόσο, η ...λιτότητα που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση δεν έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας με το κανάλι, κάτι που παλαιότερες εποχές θα είχε συμβεί πολύ νωρίτερα.

Τι γίνεται λοιπόν, με την Μαρία Μπεκατώρου; Θα την ξαναδούμε στο MEGA;
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Αντώνης είναι ο βράχος στη ζωή μου και δεν θα τον απατούσα ποτέ» Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Αντώνης είναι ο βράχος στη ζωή μου και δεν θα τον απατούσα ποτέ»
  2. Στάθης Ψάλτης: «Του είπαν  πρέπει να σταματήσεις , απάντησε  πώς θα αφήσω τόσους ανθρώπους στο δρόμο; » Στάθης Ψάλτης: «Του είπαν "πρέπει να σταματήσεις", απάντησε "πώς θα αφήσω τόσους ανθρώπους στο δρόμο;"»
  3. Ποιοι διάσημοι θα «ζωντανέψουν» στην πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar» Ποιοι διάσημοι θα «ζωντανέψουν» στην πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar»