Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι συμβαίνει με το «Συμβαίνει τώρα»;

Τι συμβαίνει με το «Συμβαίνει τώρα»;

Είναι από τα… κύρια θέματα συζήτησης τις τελευταίες μέρες στους διαδρόμους της ΕΡΤ. Και το τι λέγεται… δεν λέγεται!

Αλλά όπως φαίνεται, το «Συμβαίνει τώρα» έχει δημιουργήσει πολλές συζητήσεις γύρω από αυτό, ακόμα και πριν βγει στον αέρα. Μόνο που τα σχόλια δεν είναι θετικά και όπως φαίνεται, πρόκειται να συμβούν… αλλαγές από τα αρχικά σχέδια.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε πολλά ακόμα κείμενα στο Newsit σχετικά με το τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, γίνονται συνεχώς πρόβες για να ετοιμαστεί κατάλληλα το «Συμβαίνει τώρα» και να βγει στον αέρα με παρουσιαστές το Βασίλη Μπεσκένη και την Ανθή Σαλαγκούδη. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο που οι άλλες εκπομπές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης έχουν ήδη ξεκινήσει και το «Συμβαίνει τώρα» κάνει ακόμα… πρόβες. Ωστόσο, φαίνεται ότι έφτασε «ο κόμπος στο χτένι» και πρέπει να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Σήμερα λοιπόν δεν πρόκειται να γίνει πρόβα, ενώ το dvd της χθεσινής πρόβας βρίσκεται ήδη… μακριά από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, προς μελέτη και… λήψη αποφάσεων! Τη χθεσινή πρόβα μάλιστα, παρακολούθησε χθες και ο καινούργιος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος, αφού πρέπει να λάβει απόφαση για το τι θα συμβεί στο «Συμβαίνει τώρα». Πάντως, όπως χαρακτηριστικά λέγεται (κι όχι μόνο στους διαδρόμους!) αν η εκπομπή βγει τη Δευτέρα, «θα γελάσει κάθε πικραμένος»! Για να δούμε λοιπόν, ποιος θα γελάσει… και ποιος θα κλάψει! Ας ελπίσουμε στη δεύτερη κατηγορία, να μην είναι πάλι οι τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε