Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τι συμβαίνει με τους Λυριτζή κι Οικονόμου;

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι πρόκειται να ρίξουν τίτλους τέλους στην εκπομπή τους!

Για χρόνια παρουσίαζαν την εκπομπή τους μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ. Ωστόσο, οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου αποφάσισαν και μετακόμισαν στο ΣΚΑΪ όπου μεταδίδεται πλέον η «Πρώτη γραμμή». Τις τελευταίες μέρες όμως, ακούγεται έντονα ότι οι δύο δημοσιογράφοι πρόκειται να ρίξουν τίτλους τέλους στην εκπομπή τους και να λήξει η συνεργασία τους με το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φήμες, τόσο οι ίδιοι όσο και η διοίκηση του ΣΚΑΪ δεν είναι ευχαριστημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία. Λέγεται λοιπόν ότι οι Λυριτζής και Οικονόμου είναι δυσαρεστημένοι λόγω των περικοπών που έχουν λάβει στις μηνιαίες αποδοχές τους ενώ η διοίκηση του καναλιού… γκρινιάζει για τις επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης που παραμένουν χαμηλές ακόμα κι όταν δεν μεταδίδεται η ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ, λόγω των απεργιών στην κρατική τηλεόραση.

Έτσι λοιπόν, αυτό που ακούγεται έντονα στο ΣΚΑΪ είναι ότι οι δύο δημοσιογράφοι θα ολοκληρώσουν την «Πρώτη γραμμή» τους γύρω στο Μάρτιο με Απρίλιο. Δεν έχουμε λοιπόν από το να περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις και αν τελικά οι έντονες φήμες που κυκλοφορούν είναι αληθινές ή όχι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε