Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι συνδέει τα «Μυστικά» με τις «Στιγμές» του ΑΝΤ1

Χαιρόμαστε όταν στην περίοδο… ισχνών αγελάδων που διανύουμε προχωρούν οι παραγωγές ελληνικών σειρών.

Μπορεί λοιπόν να καθυστέρησε αρκετά να μπει σε πρόγραμμα αλλά όλα είναι έτοιμα και μάλιστα τα γυρίσματα για την καινούργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές» θα ξεκινήσουν μέσα στο μήνα. Η σειρά προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα γύρω στα μέσα Ιανουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 7 το απόγευμα.

Μάλιστα αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται και το καστ των ηθοποιών της σειράς που φέρει την υπογραφή του έμπειρου Στράτου Μαρκίδη. Επειδή ο Γιώργος Κιμούλης δεν συμφώνησε τελικά με το κανάλι του Αμαρουσίου το συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε ο Γιώργος Νινιός. Μέχρι τώρα οι ηθοποιοί που έχουν κλείσει για τη σειρά είναι οι Σταύρος Ζαλμάς, Μπέσυ Μάλφα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Πέτρος Λαγούτης και Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Επίσης, δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην καθημερινή σειρά του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ» θα συνεχίσουν να δίνουν το παρών στην απογευματινή ζώνη. Ο λόγος για την Αντιγόνη Δρακουλάκου ή «Νόρα Φωκά» στα «Μυστικά» και ο Βασίλης Μπισμπίκης που ερμηνεύει το ρόλο του «Λευτέρη Πολίτη» στην καθημερινή σειρά του MEGA. Οι δύο ηθοποιοί θα δίνουν τώρα τη μάχη της τηλεθέασης από τον ΑΝΤ1 έχοντας αναλάβει πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά που ετοιμάζει ο Στράτος Μαρκίδης.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και από τα μέσα Ιανουαρίου να έχουμε ακόμα μία ελληνική σειρά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε