Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τι θα δείτε: «Είναι στιγμές» ή «Κλεμμένα όνειρα»;

Συνεχίζουν την καθημερινή μάχη οι δύο ελληνικές σειρές, σε MEGA και ΑΝΤ1.

Βέβαια, τα «Κλεμμένα όνειρα» καταφέρνουν να βρίσκονται στην κορυφή της τηλεθέασης αλλά και η σειρά «Είναι στιγμές» αποδεικνύει ότι έχει κερδίσει αρκετούς τηλεθεατές.

Χθες για παράδειγμα, η σειρά του MEGA σημείωσε 34,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 32,6 στο δυναμικό κοινό ενώ η σειρά του ΑΝΤ1 έφτασε στο 23 και 17,3 αντίστοιχα.

Τι θα δείτε όμως στα αποψινά επεισόδια των δύο σειρών που αμφότερα προβάλλονται στις 7 το απόγευμα;

Στη σειρά του ΑΝΤ1, «Είναι στιγμές», λοιπόν η Μαργαρίτα αρνείται να φανερώσει στον Πέτρο το ένοχο μυστικό της και απλά, του ανακοινώνει πως θα φύγει από το σπίτι. Η Ζωή ικανοποιημένη που το εκδικητικό της σχέδιο αποδίδει, βρίσκει ευκαιρία να ταράξει τη μητέρα της ακόμη περισσότερο!

Η Βέρα κι ο Ανδρέας προσπαθούν να τα ξαναβρούν, όμως ένα τηλεφώνημα αναστατώνει και κλονίζει την εύθραυστη εμπιστοσύνη της Βέρας. Ο Πέτρος καταρρακωμένος από την ανεξήγητη απόφαση της Μαργαρίτας να τους εγκαταλείψει, καταφεύγει στο Δημοσθένη για στήριξη και βοήθεια. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα έχει μια απρόσμενη συνάντηση και μια αναπάντεχη πρόταση που την αφήνει άναυδη!

Στα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA, οι φοιτητές βλέπουν στο site της σχολής τα «προσωπικά δεδομένα» από το τεστ που τους είχε βάλει η Κρίστη. Στην τάξη επικρατεί το χάος. Η Άννα επιπλήττει την αναστατωμένη Κρίστη. Η Λένα ζητά περισσότερα από τη σχέση της με το Δημήτρη και όταν αυτός δε φαίνεται διατεθειμένος να της τα δώσει η κοπέλα εκφράζει μία καλυμμένη απειλή.

Ο Σταύρος και ο Άρης μεταφέρουν την κόντρα τους στο προαύλιο. Εκεί, ο Άρης παραδέχεται ότι αυτός έγραψε το προφίλ του Σταύρου και επιμένει σε κάθε λέξη του. Η Άρτεμη προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις πιθανές έρευνες του Άρη για τον αδερφό του. Η Εύα είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για το τι συμβαίνει με τον Σταύρο και τα κορίτσια.

Καλά να περάσετε λοιπόν, όποια από τις δύο σειρές και αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε