Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τι θα δείτε; «Κλεμμένα όνειρα» ή είναι στιγμές;

Την καθημερινή τους μάχη συνεχίζουν να δίνουν οι απογευματινές σειρές του ANT1 και του MEGA.

Στο τηλεκοντρόλ σας είναι η απόφαση για το ποια σειρά θα παρακολουθήσετε στις 7 το απόγευμα όπου προβάλλονται. Οι εξελίξεις πάντως τρέχουν και στις δύο σειρές. Ποιες είναι αυτές και τι θα δείτε στα σημερινά επεισόδια;

Στις «Στιγμές» του ΑΝΤ1 ο Πέτρος πληροφορείται πως ένας κρυφός φάκελος της κλινικής του, παραδόθηκε στην αστυνομία και αναστατωμένος ψάχνει αυτούς που προσπαθούν να τον καταστρέψουν, τη στιγμή που η Ζωή συνεχίζει μεθοδικά το σχέδιό της… στο ίδιο του το σπίτι! Ο Δημοσθένης ζητάει από έναν φίλο του ψυχίατρο να εξετάσει την κόρη του, Βέρα. Τα καλά νέα που μαθαίνει για την υγεία της, τον προβληματίζουν σχετικά με τις υποψίες της. Η Ναταλία συγκρούεται με τη μητέρα της για ένα πρωτοσέλιδο παλιάς εφημερίδας που βρέθηκε στην τσέπη της Λήδας και η Ζωή επιβεβαιώνεται πως οι ενέργειές της αναστατώνουν για τα καλά την οικογένεια Κροντηρά!

Ο Θωμάς επισκέπτεται στην κλινική την άρρωστη Μαργαρίτα, αλλά η συνομιλία τους διακόπτεται από την ξαφνική εμφάνιση του Πέτρου. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο του, τον περιμένει ο Χάρης με καθόλου καλή παρέα! Η Ζωή γνωρίζεται με τη Ναταλία. Η φοιτήτρια που είναι ερωτευμένη με το Στέφανο καταγγέλλει τον καθηγητή της για απόπειρα βιασμού!

Τι θα γίνει όμως και στο σημερινό επεισόδιο των «Ονείρων» του MEGA; Ο Άρης ετοιμάζει μία έκπληξη για τη Φαίη για να την εντυπωσιάσει. Στην πραγματικότητα όμως της χαλά τα σχέδια για ένα όμορφο βράδυ με το Σταύρο. Ο Δημήτρης Μαλτέζος υιοθετεί μία τακτική αναμονής αφού η Αλεξάνδρα του δηλώνει ότι δε θέλει να πιεστεί γιατί το πένθος της είναι ακόμα νωπό. Ο Μανώλης δείχνει ότι η επιθυμία του είναι να φροντίζει και να αγαπά τη Βίκυ όσο κι αν αυτή δεν του αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα μυστικά της.

Ο Ρώσος κάνει ευθεία επίθεση στο Σταύρο κατηγορώντας τον ότι έχει αλλάξει και επισημαίνοντας ότι δεν είναι ευτυχισμένος από τότε που χώρισε από τη Μαρία. Ο Σταύρος του απαντά ότι είναι πολύ ερωτευμένος με τη Φαίη, πράγμα που όμως θα τεθεί σε δοκιμασία όταν λίγη ώρα μετά δει τον Άρη να φεύγει από το σπίτι της.

Καλά να περάσετε λοιπόν όποια από τις σειρές επιλέξετε!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε